NE PLANIRAM JOŠ DECE, DVOJE JE SASVIM DOVOLJNO: Mia Borisavljević progovorila o roditeljstvu i ćerkama Emi i Tei

Pevačica Mia Borisavljević uključila se juče u emisiju "Premijera Vikend specijal" iz Crne Gore i govorila o brojnim temama.

Za Miu je leto bilo radno, a već je najavila da uskoro porodično ide na letovanje u Tursku. Ona je na početku intervjua rekla da se pored muzike, posvetila i svom privatnom biznisu. Takođe, rekla je da se malo povukla iz medija, te da ne želi po svaku cenu da se eksponira.

Dotakla se i svojih ćerki Eme i Tee, te otkrila kakvu muziku slušaju.

- One su izuzetno male da bi odabrale muziku. Slušaju ono što im mi pustimo. Ja samo mogu da utičem na to da ne budu opsednute nekim Jutjuberima jer vidim da je to sad jako aktuelno među decom. Mislim da su sada oni aktuelniji među njima nego pevači - rekla je Mia, pa otkrila da li se plaši onoga što će se dešavati u budućnosti:

- Ne mogu da promenim vreme koje dolazi. Svako vreme nosi neko svoje breme. Tehnologija je napredovala i smatram da ću uspeti da se snađem. Neću biti majka koja je slepa. Usmeravaću svoju decu samo na ono dobro... Neću propuštati njihove bitne momente. Daću sve od sebe da se apsolutno razumem u njihovo odrastanje.

Borisavljevićeva je otkrila da li joj je teško da bude mama.

- Meni nije teško da budem majka! Meni je to prirodno! Mislim da je na roditeljima veća odgovornost. Govorim iz ove perspektive. Treba se snalaziti u vremenu u kojem živimo. Pitanje je šta će biti u budućnosti - rekla je pevačica.

Ona je na kraju otkrila i šta joj predstavlja najtežu obavezu u odgajanju dece.

- Možda je najteže za roditelje ispratiti njihovu emociju. Deca danas rano progovore, prohodaju... Jako su inteligentna, brzo uče, pamte... Ta unutrašnja, emotivna inteligencija, ako se propusti, može biti problema. Što se njih tiče, one se odlično slažu. Još jedno dete ne planiram, mislim da su dva sasvim dovoljna - zaključila je Mia.

Izvor: Pink.rs
Foto: miaborisavljevic/Instagram

Pogledajte još