POSTAVIĆEMO ŠATOR ISPRED KUĆE, A U SVEČANOJ SALI JE VEĆ SVE SPREMNO: Majka Darka Lazića otkrila kako teku poslednje pripreme za crkveno venčanje i svadbeno veselje u Pećincima

U Brestaču, rodnom mestu Darka Lazića, vrše se poslednje pripreme za njegovo crkveno venčanje sa Katarinom, koje je zakazano za sutra u lokalnoj crkvi.

Darkova majka Branka prilikom dolaska novinara nije bila kod kuće, a zatekli su je u salonu. Ona je otkrila kako teku pripreme za svadbeno veselje.

- Kao što vidite, ovde tek treba da se kiti i postavlja šator, u sali je sve spremno, malopre sam bila. Moja haljina je spremna, sama sam je birala, a Darko je odobrio. Venčanicu sam videla, prelepa je, nisam ni sumnjala u Kaćin izbor. Ne smem puno da otkrivam što se tiče gostiju, znam da će svi koji dođu od kolega da pevaju i ispoštuju Darka. Što se tiče dece, Lorena će biti tu, Aleksej takođe, Marina ne verujem, mislim da bi bilo glupo za nju da bude prisutna. Biće ispoštovani običaji, to Darko tako želi - rekla je Lazićeva majka Branka.

Zvanice na svadbi Darka Lazića zabavljaće njegov kolega Borko Radivojević, kao i momci iz "Leksington benda".

Izvor: Republika.rs
Foto: milanbranka/Instagram

Pogledajte još