PORODIČNA OAZA NA MORU: Anastasija i Nemanja Gudelj kupuju kuću u Sevilji

Anastasija i Nemanja Gudelj uživaju u bračnom životu. Supružnici imaju mnogo planova, a jedan od njih je kupovina nekretnine u Španiji. Sportista igra za Sevilju, gde trenutno i žive, a kako stvari stoje, budućnost u jugozapadnoj Evropi im je sve izvesnija.

Pevačici se sviđa Sevilja, koja je najlepši grad Andaluzije, ali će ipak izbor nekretnine pasti na deo na moru. Nemanja se, kako saznajemo, s tim slaže. On je odrastao u Holandiji, odakle je započeo svoju sportsku karijeru, ali mu se profesionalni i privatni život nastavlja u Španiji, zemlji koja mu se izuzetno dopada i gde sebe vidi u budućnosti i nakon što mu istekne četvorogodišnji ugovor sa sadašnjim klubom.

Prema rečima izvora, postoji nekoliko gradova koji im se dopadaju. Ćerka Cece Ražnatović je pre venčanja dobila neophodne papire za boravak u Španiji, a njen muž ih uveliko ima.

- Sve je kako treba. Anastasija i Nemanja uživaju, naročito jer su se odlično snašli u zemlji u koju je Nemanju doveo posao. Tamo im se sve dopada. Oni inače planiraju veliku porodicu, a s obzirom na to da trenutno žive u kući u Sevilji, žele jednu takvu i da kupe, ali u nekom gradu na moru - kaže izvor i dodaje:

- Uveliko razgledaju lokacije i nekretnine koje su u ponudi, nigde im se ne žuri, žele da naprave pravi izbor. Mogu da vam kažem da su nekretnine u Španiji jako lepe, postoje lokacije koje su za mnoge idealne, blizu su grada, a dovoljno udaljene da bude mir i tišina, s kojih pogled puca na more. Bukvalno su savršene za porodicu i miran život. I Anastasija i Nemanja su savladali jezik, klima im odgovara, kao i ljudi, još samo da sviju gnezdo po svojoj želji i meri i mogu da se pohvale savršenim životom.

Izvor: Kurir.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još