DONOSI VELIKE PROMENE: Kako će plavi Supermesec uticati na horoskopske znake?

Plavi Supermesec donosi nam velike promene. Ovaj pun Mesec je u znaku Riba, a samim tim, ima veliki uticaj na naš emotivni i duhovni život. Sve ono što nas je mučilo može doći do faze kulminacije, a to donosi i pročišćenje za nas.

Na koga će najviše uticati plavi Supermesec? Proverite prognozu za svoj znak Zodijaka.

Ovan

Pun Mesec utiče na vašu podsvest i duhovne veze. Čeka vas isceljenje, ali i podsticanje da se posvetite sebi i zaronite u svoje emocije. Slušajte svoju intuiciju i unutrašnji glas.

Bik

Čekaju vas romantika i potpuno magično vreme s prijateljima i voljenom osobom. Upoznaćete neke nove ljude, a čeka vas ostvarivanje težnji i nada, kao i emocije koje dugo niste osetili.

Blizanci

Ovaj pun Mesec ima odličan uticaj na vaš profesionalni život i karijeru. Vodi vas daleko, donosi unapređenje i promenu koja vam je bila potrebna, kao i dodatno samopouzdanje.

Rak

Menjaju se neki aspekti u vašem životu. Vreme je za odmor i neke nove smerove kojima biste mogli da se uputite. Odbacite strahove i verujte sebi.

Lav

Vama bi finansijska strana mogla da bude pozitivna i u poboljšanju; čeka vas određena isplata ili potencijalni bonus ili dobre vesti vezane za vašu imovinu.

Devica

Ovo je vreme za partnerstvo i vellike prekretnice u romantičnim odnosima. To može uključiti planove za veridbu, venčanje, zajednički život, a za slobodne - upoznavanje nekog s potencijalom za dugu i ozbiljnu vezu.

Vaga

Vreme je da preuzmete odgovornost, a možda vas čeka i napuštanje posla da biste se upustili u neki novi. Nađite pravu ravnotežu između poslovnog i privatnog života da biste bili sigurni da ćete biti jednako prisutni u svim sferama.

Škorpija

Vreme je za romantiku, strast, uživanje, hedoinizam... Samci bi mogli da se zaljube, a ako imate decu ili ih planirate, stižu dobre vesti, kao i osećaj sreće na porodičnom i ljubavnom planu.

Strelac

Ovaj Supermesec baca svetlo na vaš dom i porodicu i sve vezano za ovo polje. Možete se odlučiti za selidbu, renoviranje ili na neke male korake vezane za mesto gde živite. Ono što ste izbegavali dolazi vam ponovo u fokus i misli.

Jarac

Pogledajte svoju okolinu i način na koji pristupate životu, pa razmislite kako možete na bolji način da iskoristite svoje veštine i talente. Razmotrite šta ste sve krenuli da učite, ali niste završili i kako da promenite svoju monotoniju.

Vodolija

Sledi vam finansijski pomak, potencijalna povišica ili novi klijent na poslu. Ovaj Supermesec utiče na polje vaših finansija, kao i na poslovnu stranu, pa bi vas mogla sačekati i nova ponuda za posao.

Ribe

Moć je u vašim rukama, pa osmislite šta je to što bi moglo da vas izdvoji u odnosu na ostale, bilo da je u pitanju posao ili neko mesto na kome želite da budete prvi. Odbacite stara uverenja i sliku o sebi koja vam ne nudi samouverenost. Prihvatite se onakvim kakvi jeste.

Izvor: Glossy.espreso.co.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još