PONOVO PRED KAMERAMA: Bivši fudbaler i rijaliti učesnik ulazi u "Elitu" (FOTO)

Sedma sezona "Zadruge" - "Elita" počinje sutra uveče, 2. septembra u 21 sat na televiziji "Pink". Učesnici koji će se sutra useliti u Belu kuću na rijaliti imanju u Šimanovicma, danas pristižu u karantin.

Jedan od njih je i bivši fudbaler Nikola Lakić koji ima bogato rijaliti iskustvo. Naime, Lakić je učestvovao na "Farmi" i u nekoliko sezona "Parova".

Foto: lakicnikola83/Instagram

U kratkom intervjuu za Pink.rs, četrdesetogodišnjak je izjavio da ulazi u "Elitu" kako bi sinu Lazaru obezbedio bolju budućnost, te da ne zna da li će ostati veran supruzi Aleksandri Tasić Coki, koju je upoznao u "Parovima".

- Spreman sam kao zapeta puška, nije me dugo bilo na "Pinku", ali, kako kažu: "Svuda pođi - kući dođi". Sin će mi nedostajati, on je jedini razlog zbog kojeg ulazim u rijaliti, da mu obezbedim bolje sutra, i nadam se da ću ostvariti taj cilj. Nadam se da ću ostati do kraja, moram da se borim za njega i ženu - rekao je bivši fudbaler i dodao:

- Ne garantujem da ću biti veran ženi, jer ako mi neko zaokupira pažnju više nego Coka u prethodnih pet godina, idem ka tome i to je to.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još