PRIMAMO DEČIJI DODATAK: Ivana Pavković i Petar Mitić progovorili o odgajanju sinova i finansijskoj situaciji

Ivana Pavković i Petar Mitić, poznati estradni par, organizovali su slavlje povodom prvog rođendana njihovih blizanaca Vojina i Vuka.

Oni su zajedno stali pred pripadnike medija, te otkrili kako se snalaze u roditeljstvu, da li imaju trzavica u braku, ali i kako se snalaze sa finansijama.

- Napravili smo slavlje za mali krug ljudi, ali odabranih. Nas dvoje smo spremni. Neće se niko od kolega ljutiti što ga nismo pozvali, ali verovatno nisu zvali ni oni nas (smeh) - rekao je Petar, pa su otkrili kakav je život sa tri dečaka:

- Turbulentnije nam je svakako, ali uživamo u svakom danu. Ovaj septembar nam je baš uzbudljiv jer nam je sin krenuo u školu, pa i u muzičku školu, onda organizacija slavlja, sve to zahteva vremena i svega. Ali nekako guramo sve.

Oni su otkrili da je stariji sin sjajan prema braći, a Petar je priznao da je bio veoma uzbuđen što je Vujadin krenuo njihovim stopama i upisao muzičku školu.

Ivana i Petar su ispričali i da umeju da se posvađaju, iako to retko čine.

- Ona je sada bila nervozna oko slavlja, da sve bude pod konac, pa malo histerija. Nije mi pretila razvodom braka u tim svađama, a ja bogami... - rekao je Petar, a Ivana se nadovezala:

- Ume on to meni tako u šali da mi kaže.

Kako su finansije uvek važan momenat u životu, a Petar i Ivana imaju troje dece, oni su otkrili kako se snalaze, pa su priznali da uzimaju i dečiji dodatak.

- Uzimamo dečiji dodatak. To već nekako ide elektronski, samo uđeš u taj sistem, a i eto ja za troje dece, šta fali? - rekla je Ivana kroz smeh, pa dodala:

- Više razmišljamo o vaspitanju, njihovom ponašanju, sad u školi, kako će oni prihvatiti, kako će biti prihvaćeni, više nam je to bitno nego neki drugi momenat.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: ivanapavkovic/Instagram

Pogledajte još