MNOGE STVARI NE ODOBRAVAM: Željko Šašić iskreno o odnosu sa ćerkom Sofijom

Pevač Željko Šašić otkrio je da li konačno ima sreće u ljubavi.

Naime, Šašić se u društvu javnosti nepoznate dame pojavio na jednoj proslavi.

- To je kuma, nemojte, molim vas, mi smo ozbiljni ljudi. Da sam znao da su mediji ovde, ušao bih kroz službeni ulaz. Šalim se, nemam šta da krijem - rekao je on, a na pitanje da li izgleda srećno jer je emotivno ispunjen, odgovorio je:

- Kako delujem? Ma, nisam ni srećan, ništa nisam. Došao sam sa mora, inhaliram se i neka me depresija hvata, letu je kraj. Malo sam izgubljen ovih dana, izvinjavam se.

Željko se dotakao i svoje ćerke Sofije, te otkrio da li voli da sluša njegove pesme, kao i da li od tate krije da je zaljubljena.

- Nju je zahvatio novi talas, voli stare pesme, pa tako i moje, ali sluša i ovo novije. Ne pita ona mene da li imam nekoga, pitam ja nju: "Je l' ima nešto?", ona mi kaže da nema. Ne krije to od mene, čak je vrlo otvorena i direktna, toliko da se neki put uplašim. Šalim se, imamo odličan odnos. Dajem joj savete, ja sam ipak moderan ćale. Mada, mnoge stvari i ne odobravam, pa možda više i nisam, ali trudim se - izjavio je on i otkrio da misli da je rano za udaju, ali da svakako podržava svoju ćerku kada je ljubav u pitanju.

Izvor: Blic.rs
Foto: zeljkosasic.official/Instagram

Pogledajte još