TRI SVADBE: Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj slave ljubav u Sevilji, Beogradu i Trebinju

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uživaju u ljubavi, a nakon crkvenog venčanja oni planiraju čak tri svadbe. Jedna će biti u Sevilji, gde žive, drugu žele da organizuju u Trebinju, inače rodnom gradu fudbalerovih roditelja Olivere i Nebojše, i treću u Beogradu.

Kako piše "Kurir", na ovaj korak su se supružnici odlučili kako bi ispoštovali sve goste, mnogobrojnu rodbinu i prijatelje.

- Mladenci su se nedavno zakleli jedno drugom na večnu ljubav u crkvi, što je odjeknulo kao bomba, a sada je red da se to i proslavi. Veselje će, kako planiraju, biti upriličeno na čak tri lokacije. Oboma im je važno da svi članovi njihovih porodica budu srećni i zadovoljni, ali i njihovi prijatelji. Tako će zabava biti u tri zemlje: Srbiji, Bosni i Hercegovini i Španiji. Ražnatovići i Gudelji su familije koje vole slavlja i to njima neće predstavljati problem. Nemanja i Anastasija već razmišljaju o datumima da bi se sve organizovalo kako dolikuje i u skladu sa obavezama koje sportista ima prema klubu. Oni ne žele nikoga da opterećuju, već su sve preuzeli na sebe - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, to neće biti klasična svadba.

- U Sevilji će to biti zabava za prijatelje i Nemanjine saigrače iz kluba, u Beogradu i Trebinju za porodicu i prijatelje. Sada razmatraju sve detalje i uskoro će početi organizaciju - završava izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još