JOŠ UVEK JE ZALJUBLJENA U MENE, GLEDA SVAKI MOJ STORI: Marko Marković žestoko prozvao Staniju Dobrojević

Iako su jedno o drugom posle raskida uvek u javnosti govorili u superlativu, sada su žestoko zaratili bivši emotivni partneri Stanija Dobrojević i Marko Marković.

Sve je počelo kada je Marković za domaće medije prokomentarisao Stanijinu aferu s Asminom Durdžićem, suprugom učesnice "Elite" Aneli Ahmić i poručio da se "ne gradi sreća na tuđoj nesreći". Stanija je tada odgovorila da Marković i dalje ima "titulu bivšeg dečka Stanije Dobrojević", budući da sam u svom životu posle raskida s njom ništa uradio nije, a na njen komentar foto-model odgovorio je za medije.

- Ćao dragi novinari, ja sam Marko Marković. Titulu neku ozbiljnu za sada nemam, jedinu titulu koju sam dobio i koja je priznata jeste od strane sporta koji sam dugo trenirao, "boks". A gospođica, nesuđena "gospođa", nažalost je, po svemu sudeći, i dalje jako zaljubljena u mene, na osnovu svega što vidim i čujem. Siguran sam da je trebalo da čeka da je ljubav prema meni prođe, a ne da se vodi parolom "klin se klinom izbija", tj. Marko Marković Asminom! Što se tiče Elektre, "neka neka" meni lete tridesete, a nekome četrdesete. A po svemu sudeći, "samozvana titula" pregleda među prvima svaki moj stori na Instagramu... Jesen stiže, svaka ptica svome jatu, samo će poneki ostati u blatu - poručio je za medije Marković.

Izvor: Pink.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još