SVIH 14 GODINA SMO SE VIĐALI: Katarina i Darko Lazić šokirali priznanjem o svojoj ljubavnoj vezi

Pevač Darko Lazić gostovao je kod Ognjena Amidžića zajedno sa suprugom Katarinom, sa kojom se venčao pre nekoliko nedelja.

Poznato je da su svojevremeno, pre mnogo godina, bili zajedno, a nedavno su obnovili emotivnu vezu i stali na ludi kamen. Na pitanje čime ju je osvojio, Kaća je rekla:

- Ja sam pala na njegov šarm pre četrnaest godina, tako da mu nije trebalo puno sada. Jedna poruka je bila dovoljna - pričala je Kaća i dodala:

- Darko i ja smo se upoznali 2009. Od tog leta, kad je pobedio u "Zvezdama Granda", nikad se nismo rastajali. Sve je puklo jer on tada nije bio spreman za nešto ozbiljno i to je tako prošlo. Ali vratio se na "mesto zločina." Ili sam ja bila slobodna, ili on, pa smo se tu malo viđali, i kad se zadesilo da smo i on i ja slobodni, mi smo se "malo" venčali. U međuvremenu sam imala jedan brak. Na početku mog braka jednom je svratio na moj posao da mi se javi i to je to.

Darko je pre nje imao brak sa Anom Sević i zajednički život sa Marinom Gagić, a Katarina jedan brak. Međutim, sve vreme su se viđali.

- To niko ne zna, ja ću prvi put to da kažem. Bila je sa mnom. Ponekad. U pauzama. Varali smo. Ona je imala dečka posle našeg raskida, ja sam imao devojku, kad god bih imao pauzu i bio slobodan i ona, mi smo se tako, svih 14 godina, viđali. Svih 14 godina uvek smo se viđali jer smo uvek bili u ljubavi, uvek se poštovali i na kraju je ovo moralo da se desi! Ovo je moja prva ljubav od koje sam na neki način bežao jer nisam bio spreman, ali sam uvek znao - ako ikada budem hteo da se oženim, ali zapravo, da će to biti ona - objasnio je folker.

Obnovili su kontakt, kako je rekla Katarina, kada joj je Lazić poslao smajli, a potom je on objasnio:

- Ja u Cirihu na aerodromu, oko 8 imam let i desilo se slučajno da nisam pijan, da sam trezan na aerodromu. Razmišljam, dokle više te silne žene... Rekoh hajde da pokušam nju da nađem, znam da je udata, ali ne znam koje je prezime. Uđem kod njene sestre na Instagram, nađem nju i ja pošaljem srce na stori, ona odgovara, odmah je nazovem. Pričamo, pričamo... Rekoh: "Je l' si ti srećna?", kaže ona: "Pa, jesam". Rekoh: "Nisi, čim pričaš sa mnom" i spustim slušalicu! E, tako je krenulo sve, znao sam da je moja. Dok je bila u braku sa mužem, nismo se viđali. Jedva sam čekao da se to završi.

Izvor: Pink.rs
Foto: katarinalazic_24/Instagram

Pogledajte još