KRAJ LJUBAVI: Aleksandra Nikolić potvrdila da je raskinula veridbu sa Filipom Carem (FOTO)

Aleksandra Nikolić i Filip Car verili su se pred sam kraj rijaliti programa "Zadruga 6".

Otkako su bivši zadrugari napustili imanje u Šimanovcima više puta su raskidali i mirili se, a čini se da je sada definitivno došao kraj njihovoj ljubavi.

Naime, pobednica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga" oglasila se sinoć na društvenoj mreži Instagram i potvdila da je raskinula veridbu sa kontroverznim Hrvatom.

- Vidim da me mnogi spominjete svuda, pišete i tražite informacije. Da, istina je, Filip i ja smo se razišli, a razlog našeg razilaska je jer ne možemo da nađemo zajednički jezik, što se tiče naše budućnosti i ostalog. Previše se razilazimo u stavovima, a to dovodi do ružnih situacija i ružnih reči. Ja sam na putu za Beograd i ne odgovaram na poruke. Shvatite da je sada sve što želim mir i da me ispoštujete u tome - napisala je popularna Aleks, koja je sve do nedavno tvrdila da ih ništa neće rastaviti, te da žele da dobiju dete.

Podsetimo, u medijima su se pre nekoliko dana pojavila nagađanja da je Car prevario Nikolićevu tokom svoje rođendanske žurke koja je bila organizovana u Hrvatskoj. Međutim, u svom obraćanju plavokosa dama nije želela da potvrdi da je razlog iznenadnog raskida preljuba.

Foto: alex_mima_official/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: alex_mima_official/Instagram

Pogledajte još