PEVAČICA ZAVELA SINA USPEŠNOG SRPSKOG BIZNISMENA: Kaja Ostojić u ljubavnoj vezi sa trinaest godina mlađim muškarcem?!

Katarina Ostojić ponovo je srećna u ljubavi.

Četrdesetogodišnja pevačica je ovog puta smuvala mlađeg dečka. U pitanju je Darko D. (27) koji nije javnosti poznat, ali je naslednik uspešnog biznismena. Ona vezu sa trinaest godina mlađim partnerom krije kao zmija noge.

- Darko je jako zaljubljen u Kaju. Kratko su u vezi. Lepo im je. Jeste mlađi, ali lep su par. Cakle mu se oči dok je gleda. I ona se zaljubila, nema šta, ali neće da ga predstavlja javnosti. Sve je to sveže i ne treba im kvariti sreću. Izbegavju da se pojavljuju na javnim mestima, ali su jako zaljubljeni jedno u drugo. Iako je sin moćnog čoveka, dečko je jako vredan, dobar i pošten - kaže izvor koji je dobro upućen u vezu ovog para.

Ljubavni život Ostojićeve je oduvek bio interesantan za javnost. Ona je iza sebe imala tri braka. Iz prve zajednice sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku. Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je kratko trajao, dok je treći sa Džuniorom Džekom okončan nakon sedam sedam godina. Bila je u vezi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, kao i sa teniserom Bornom Ćorićem.

Domaći mediji kontaktirali su Kaju povodom njene nove ljubavne priče. Saznanja novinara su je iznenadila, a o novoj romansi nije bila rečita.

- Nemam komentar. O privatnom životu nikada nisam govorila, neću ni ovog puta. Hvala na razumevanju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: kaya_ostojic/Instagram

Pogledajte još