ŠOPING, FILMOVI, TRAČEVI: Šta je "slatki greh" svakog horoskopskog znaka?

Da li znate koji su "slatki gresi" svakog horoskopskog znaka?

Ovan

Ovnovima je najveća slabost spavanje. Dok drugi traže uzbuđenje i adrenalin, Ovnovi će često izabrati udobnost svog kreveta i dodatnih par sati sna.

Bik

Bikovi imaju strast prema kupovini. Bez obzira na to da li je reč o garderobi, tehnologiji ili knjigama, Bikovi će uvek da pronađu razlog za malo šoping terapije.

Blizanci

Blizanci vole novosti i uvek su u toku s trendovima. Zbog toga ne mogu da odole društvenim mrežama i često nesvesno "skroluju" satima.

Rak

Rakovi su veliki ljubitelji romantičnih komedija iako to neće uvek da priznaju. Bez obzira da li je reč o nekom klasiku ili najnovijem hitu, Rakovi će uvek izabrati film koji će im otopiti srce.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje, a jedan od načina da to postignu je slikanje selfija. Bilo da su u prirodi, na nekom događaju ili kod kuće, selfi je obavezna stavka.

Devica

Device su znatiželjne tako da često znaju da "uhode" profile ljudi koje poznaju na društvenim mrežama. Želja za informacijama i saznanjima često ih vodi u te virtuelne lavirinte.

Vaga

Vage su često zamišljene i vole da sanjare o prošlosti i prošlim odlukama. Nostalgija ih lako preplavi, a uspomene ih vode na emotivna putovanja.

Strelac

Strelčevi su rođeni avanturisti. Uvek su u potrazi za novom destinacijom, novom kulturom i novim iskustvima. Putovanje je njihov "slatki greh".

Škorpija

Škorpije vole dobre priče, posebno one koje poreklo vuku u tračevima. One ne mogu da odole najnovijim glasinama na radnom mestu ili u životima svojih prijatelja i poznanika.

Jarac

Jarčevi imaju oko za kvalitet i luksuz. Uživaju u finim stvarima u životu bilo da je reč o dizajnerskoj garderobi, luksuznim putovanjima ili skupocenim predmetima.

Vodolija

Vodolije su veliki ljubitelji naučne fantastike. Bilo da je reč o knjigama, filmovima ili serijama, ovaj žanr ih uvek privlači i oduševljava.

Ribe

Ribe su sanjari, a njihov "slatki greh" su duge kupke u kojima mogu da se opuste i maštare. Mirisne soli, bombe za kupanje i sveće njihovi su saveznici u tim trenucima.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još