VENČANICA STIŽE IZ NJUJORKA, HRANA IZ ITALIJE: Otkriveni novi detalji svadbe Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja

Mlada pevačica i fudbaler, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj glavna su tema od trenutka kada su se tajno venčali u krugu najbližih prijatelja. Da će radost na velikom svadbenom slavlju podeliti i sa bliskim prijateljima i rođacima, i to na dve ceremonije saznalo se nedavno.

Prema rečima izvora, romantično slavlje na obali mora biće upriličeno u Španiji, a zatim velika srpska svadba u Beogradu.

- Kada su odlučili da naprave svadbu, iako su venčanje obavili tajno, znali su da će biti problem organizacija jer oboje imaju širok krug rodbine i prijatelja koji su rasuti svuda po svetu. Na kraju je pala odluka da romantično slavlje na obali mora bude u Španiji, kojem će prisustvovati nabliži članovi porodice i Nemanjini klupski igrači, a onda prava srpska svadba u Beogradu sa svatovima iz Srbije. Svadba u Španiji trebalo bi da bude do kraja godine, a beogradska u sledećoj - kaže izvor blizak paru i otkriva detalje.

- Dok Anastasija vodi brigu u venčanici i haljini koju bi obukla kasnije, Nemanja je više zadužen za hranu i piće jer želi da ima poseban meni. Anastasijinu venčanicu radiće poznati kreator iz Njujorka i ona će tamo otići na probu, ne razumem se baš u ta imena kreatora pa nisam zapamtio koji je u pitanju. Znam da je već dobila nacrt koji je u nekim delovima prepravila, i da je izabrala materijale koji su joj ponuđeni za takav model. Radi se po njenim merama. Sa druge strane, Nemanja je tražio da sirevi budu iz Španije i Italije, kao i šampanjac koji stiže iz Toskane.

S obzirom na to da su se njih dvoje venčali, sada će svatovi danima uživati u ludom provodu.

- Anastasija i Nemanja će na proslavi u Španiji okupiti pedesetakak ljudi, među kojima će biti njihovi prijatelji iz Sevilje, fudbaleri, ali i Anastasijina porodica i kuma iz Srbije. Zakupljene su sobe u jednom od najlepših španskih hotela, a Ceca će imati priliku da prvi put ušeta u kuću koju su Anastasija i Gudelj kupili, a koju uveliko opremaju. Plaćene su i avionske karte za mnoge zvanice, a mlada se posebno raduje što bi na slavlje trebalo da stignu Veljko i Bogdana sa decom.

Za razliku od svadbene ceremonije u Španiji, svadba u Srbiji biće dosta brojnija.

- Tu će i Ceca imati svoj deo zvanica, kao i Gudelji čija rodbina je u Trebinju. Nekoliko kuvara će raditi na specijalnom meniju, a dekorateri već uveliko prave nacrte kako bi sve trebalo da izgleda uz pompezni vatromet i tortu na nekoliko spratova. Anastasija je sada baš u haosu, jer osim što radi na izboru venčanice i opremanju enterijera nove kuće, mora da se bavi i dekoracijom, ali i ostalim sitnicama oko venčanja.

S obzirom na to da Nemanji počinje sezona u Sevilji, medeni mesec će morati da pričeka. Ipak, kako saznajemo mladenci planiraju odlazak na egzotičnu destinaciju koju će iskeširati tašta Ceca. Čim Nemanja bude imao pauzu i bude oslobeđen svakodnevnih treninga bračni par će spakovati kofere. Šuška se da je Ceca spemila i poklone iznenađenja, te da je vrlo emotivna zbog udaje naslednice koja će živeti u Španiji.

Izvor: Blic.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još