NIJE ZNALA KO SAM JA: Stefan Đurić Rasta progovorio o ljubavnoj vezi sa novom devojkom

Stefan Đurić Rasta progovorio je o svom ljubavnom životu. On je otkrio da je nakon razvoda od Ane Nikolić bio sam pet godina.

- Posle Ane nisam imao vezu dok nisam upoznao Mariju... Ne volim nešto mnogo da pričam o tome, ne želim da ona bude deo medija, ali to je jedna lepa ljubavna priča koja je posle pet godina meni osvojila srce. Pet godina nisam imao vezu, Marija i ja smo se upoznali 2019. Nakon toga sam ja otišao u zatvor, a kada sam izašao počela je ljubav - rekao je Rasta i dodao:

- Nije imala predrasude o meni, jer nije imala pojma ko sam ja! Studirala je u inostranstvu i nije se družila sa našim ljudima. Drago mi je što se moja ćerka Tara i Marija slažu i to mi najviše znači.

Stefan Đurić Rasta na pitanje o bivšoj supruzi Ani Nikolić je rekao:

- Ana i ja smo se zajedno dogovorili da kaže Tari da sam u inostranstvu u periodu kada sam bio u zatvoru... Naš prvi susret nakon izlaska iz zatvora je bio jako emotivan, jer nisu očekivali da ću tog dana da izađem. Pojedine članove porodice nisam prepoznao od te emocije - rekao je Rasta i otkrio u kakvim je odnosima sa Nikolićevom.

- Sa Anom se viđam na slavljima i sahranama. Ona je majka mog deteta ja nikada javno ne bih ništa loše rekao o njoj, niti bih želeo da Tara to ikada čuje - dodao je Rasta.

Izvor: Blic.rs
Foto: stefanrasta/Instagram

Pogledajte još