CIMERE IZ BELE KUĆE OSTAVILA BEZ DAHA: Dragana Jeremić nova je učesnica "Elite" (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević sinoć je u emisiji "Elita - Vanredno ubacivanje" ugostila novu učesnicu "Elite" Draganu Jeremić, kozmetičarku iz Jagodine.

- Dragana, pored toga što si prelepa, šta možeš da nam kažeš o sebi? - rekla je voditeljka.

- Ja sam kozmetičar, imam 42 godine i majka sam sina od 19 godina. Ne poznajem nikoga unutra, ali sam radila vrlo kratko u salonu Ane Ćurčić, međutim nismo se nešto uskladile sa radnim vremenom. Ja sam želela da odem kući i zatvorila sam smenu, ona je klimnula glavom i mislila sam da me je čula. Sutra je neko zvao da zakaže tretman, a ja nisam bila tu, tada se ona naljutila. Na kraju me nije do kraja isplatila i ja sam otišla - rekla je Dragana.

- Kako ti se činila u "Zadruzi"? - pitala je voditeljka.

- Iskreno bilo mi je teško i plakala sam na početku, ali posle se situacija malo promenila. Milenu Kačavendu sam jednom videla u salonu i činile su se bliske. Sada me malo zbunjuje cela situacija - rekla je Dragana.

- Mi smo došli do saznanja da si i ti bila žrtva nasilja? - rekla je novinarka.

- Malo sam zatečena pitanjem ali da, istina je. To se desilo od strane mog bivšeg muža sa kojim imam sina, on je trenutno u zatvoru. Stalno smo se razilazili i vraćali, ali ja sam imala neki strah da ostanem sama sa detetom u kući i plašila sam se da ga ostavim. Posle sam krenula da radim na sebi i samo sam presekla - rekla je Jeremićeva.

- On je sada u zatvoru, da li zna da ulaziš? - pitala je novinarka.

- Ne verujem da zna. Imamo neku komunikaciju, ali se ona svodi samo na dete - rekla je Dragana.

- Sa kim misliš da ćeš imati dobe odnose? - pitao je novinar Darko Tanasijević.

- Nisam još razmišljala o tome. Miljana je jako nekada iritantna, a nekada zanimljiva - rekla je Dragana.

Dragana Jeremić nakon razgovora sa novinarima stigla je u Belu kuću i upoznala sa učesnicima koji su veoma pozitivno reagovali na nju.

Naime, kako je rekla da je Miljana Kulić nekada nervira, a nekada ne, ona se upoznala sa njom i njihov susret protekao je sasvim normalno.

- Imate pozdrav od Aleksandra - rekla je Dragana cimerima i dodala:

- Ja sam Jeremić Dragana, inženjer tekstila sam, ali se nikada time nisam bavila. Imam sina od 19 godina i imam 42 godine.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još