NE DAJU MIRA STARIM LJUBAVIMA: U kojim horoskopskim znacima se rađaju najgori bivši partneri?

Raskid veze svima teško pada i svima se nadaju da će brzo da pronađu mir i nastave dalje. Međutim, ponekad se susrećemo s osobama koje jednostavno ne mogu da ostave prošlost iza sebe...

Neki od njih deluju kao da imaju unutrašnji kompas koji ih stalno usmerava prema bivšim ljubavima, zbog čega traže drugu šansu kako bi izrazili svoja osećanja. Prema mišljenju astrologa, tri horoskopska znaka ne daju mira svojim bivšim partnerima, a to su Škorpije, Rakovi i Bikovi.

Škorpija

Osobe rođene u znaku Škorpije su poznate po svom intenzivnom i strastvenom karakteru. Kada vole, vole duboko, a kada osete bol, osete je jednako snažno. Zbog te intenzivnosti, Škorpije često imaju problema s puštanjem svojih partnera. Kada dođe do raskida veze, mnogi od njih često analiziraju šta je pošlo po zlu i kontaktiraju svoje bivše partnere u nadi da će uspeti da se pomire.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj dubini i osetljivosti. Kada dožive raskid, često se osećaju izgubljeno i nesigurno. Njihova potreba za sigurnošću i povezanošću često ih tera da traže utehu kod bivših partnera, čak i ako to znači zanemarivanje tuđih granica. Rakovi često teško prihvataju promene, pa raskid veze može da bude posebno traumatičan za njih, što ih podstiče da stalno traže povratak starim navikama i odnosima.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi i odani, a kada se jednom posvete nekome, teško im je da puste tu osobu. Kada dožive raskid, Bikovi to teško prihvaćaju. Umesto da traže nove prilike i pokušaju da zaborave prošlost, Bikovi se često vraćaju bivšim partnerima nadajući se da će popraviti stvari ili ponovo pronaći onu iskru koja je započela vezu.

Izvor: Index.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još