SINIŠINA UNUKA PRVI PUT U NOVOM SADU: Violante Voljako posetila prabaku Viktoriju Mihajlović (VIDEO)

Siniša Mihajlović preminuo je sredinom decembra prošle godine, posle duge i teške borbe sa opakom bolešću.

Legendarni fudbaler iza sebe ostavio je suprugu Arijanu, decu Viktoriju, Virdžiniju, Miroslava, Dušana i Nikolasa, kao i unuku Violante Voljako.

Njegova porodica živi u prestonici Italije, dok su njegova majka Viktorija i brat Dražen davnih dana odlučili da ostanu u Novom Sadu.

Juče su njegovi naslednici Dušan i Virdžinija došli u Srbiju kako bi posetili upravo ove članove porodice Mihajlović.

Mlađa ćerka popularnog Mihe, sa sobom je povela i svoju ćerkicu Violante, koja je prvi put doputovala u Novi Sad, gde se porodica Mihajlović skućila nakon napuštanja Hrvatske.

Sinišin brat Dražen sačekao je bratance na aerodromu, a potom su se svi zajedno uputili u Novi Sad.

Virdžinija je na svom profilu na društvenoj mreži sa fanovima podelila fotografije i video-snimke nastale u porodičnom domu Mihajlovića u Sremskoj Kamenici.

Na njima se može videti kako preslatka unuka legendarnog fudbalera, koja će krajem oktobra napuniti dve godine, uživa u društvu svoje prabake, kao i to da je današnji sunčan dan iskoristila da prošeta Novim Sadom.

- Baba - moja baka i njena prabaka - napisala je Virdžinija na srpskom i italijanskom jeziku pokraj fotografije Sinišine majke i svoje ćerke.

Dvadesetpetogodišnja modna blogerka udala se za italijanskog fudbalera Alesandra Voljaka u junu ove godine, a malena Violante je kruna njihove višegodišnje ljubavi.

Foto: virgimih/Instagram
Foto: virgimih/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: virgimih/Instagram

Pogledajte još