DOKTORI SU MU DAVALI PET ODSTO ŠANSE DA PREŽIVI: Ana Rajković otkrila sa kakvim se zdravstvenim problemima suočio njen sin Tadija (FOTO)

Ana Rajković, supruga srpskog fudbalskog reprezentativca Predraga Rajkovića danas je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram posvetila objavu svom mlađem sinu Tadiji čije je zdravstveno stanje pre godinu dana bilo ozbiljno narušeno.

Naime, mlađi sin popularnog para pre godinu dana razboleo se od bakterije, te je on završio u bolnici, a doktori su mu davali pet odsto šanse da preživi.

- Tačno 365 dana od majčine najveće noćne more. Koma, sepsa, bakterija ga je razorila... "Ne očekujte previše, dajemo mu samo 5 odsto šanse da se izbori, bakterija je verovatno stigla do mozga, nemoćni smo, sve je na njemu. I ako se probudi, ne očekujte previše", rekli su... Stisla sam zube i srce, a tatu sam zagrlila najjače i šapnula mu da ne smemo da im verujemo. Iz dana u dan verovali smo samo Gospodu i tebi, sine. Mnogi su iskoristili majčinu "slabost", pogrešili su, puno su pogrešili, ali su naučili da dobro uvek pobedi zlo. Sećaš se kako su nam rekli?! Pa, ovo je čudo, ovo je neobjašnjivo! Čudo naše, volimo te najviše - napisala je Ana uz fotografije i video-snimke mlađeg sina.

Ova porodična drama Rajkovića imala je srećan kraj, te je Tadija danas zdrav dečak, poput svojih vršnjaka.

Podsetimo, Ana i golman španske "Majorke" na večnu ljubav jedno drugome zakleli su početkom avgusta 2018. godine. Njihov stariji sin, Relja na svet je došao krajem jula 2019, a maleni Tadija proslaviće treći rođendan za dve nedelje.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: rajkovic__ana/Instagram

Pogledajte još