SPEKTAKL U ARENI OTPLAĆIVAĆU NEKOLIKO GODINA: Milica Pavlović progovorila o pripremama za veliki koncert u Beogradu

Milica Pavlović zakazala je svoj prvi solistički koncert u Areni 23. decembra, a u intervjuu za domaće medije istakla je kako joj u pripremama za koncert pomaže i profesionalna koreografkinja, a ispričala je i da će najavljeni spektakl morati da otplaćuje duže vreme.

- Koreograf s kojom ja radim, Helen, je neko koga sam ja čekirala pre svog albuma "Posesivna" i angažovala je za isti. Ovo je sigurno i njena i moja zasluga. Ovo je odgovor na svako moje pitanje da li dobro radim svoj posao i kakav sam performer. Ovoliki odaziv ljudi, profesionalaca ne bi bio da to nije tako. Jako sam srećna žena iako sam veoam umorna zato što doalzim s jednog divnog venčanja iz Skoplja, ne znam šta se desilo sa Makedoncima jer poslednjih nekoliko nedelja pevam po dve svadbe u Makedoniji - istakla je pevačica.

Milica je naglasila da će je Arena u Beogradu mnogo koštati i da će je sigurno otplaćivati nekoliko narednih godina.

- Iskreno i ja sam prvo imala negde tu želju da ne pevam mesec dana pre koncerta, da odmorim grlo, ali to se nije desilo. To ne znači da neću biti odmorna. Kada sam uvidela šta je sve potrebno za tu vrstu balkanskog spektakla, ali po svetskim standardima samo sam shvatila da me je rad, publika i podrška babe i dede, mojih ljudi sa juga Srbije, celog naroda, da zaista moram mnogo da radim da bih isplatila sve to. Ne mogu sebi da dopustim taj luksuz da ne radim, jer sve ovo mnogo košta, a sve što je dobro košta. Otplaćivaću narednih par godina sve ovo, ali hoću da mi bude puno srce znajući da sam posle 10 godina svojoj publici spremila spektakl - rekla je Milica.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još