SVE JE JOŠ UVEK NEIZVESNO: Stanija Dobrojević progovorila o pomirenju sa Asminom Durdžićem (VIDEO)

Stanija Dobrojević progovorila je o svom odnosu sa Asminom Durdžićem koji je svoju izabranicu i trenutnu učesnicu rijalitija "Elita", Aneli Ahmić, prevario sa njom.

Ona se takođe prisetila bivše ljubavi Marka Markovića i otkrila šta očekuje od prvog susreta sa Majom Marinković, sa kojom je njen bivši dečko bio samo nekoliko meseci posle njihovog raskida.

Asmin je na svom Instagramu javno izneo kako on i Aneli upšte nisu bili venčani. Kako komentarišeš to i da li ćeš prihvatiti prosidbu?

- Prvi put kada smo se ovde susreli tada sam skinula prsten, odradila emisiju i otputovala. Mesec dana sam pratila šta se dešava, više drugu stranu jer sam njegovu priču imala. Verovala sam toj strani, ali evo vratila sam se posle mesec dana i nije još ni jedan dokaz ili papir iznet koji dokazuje da su oni bili u braku dok se on borio svim silama da dokaže suprotno, da to venčanje nikada nije postojalo.

Da li ćeš mu dati drugu šansu?

- Razmišljam o tome. Poštujem to koliko se borio, mogao je da digne ruke i pusti sve niz vodu.

Da li ste se čuli i o čemu ste pričali?

- Jesmo, mada sam ga na dan prvog "Amidžija" blokirala i skinula prsten neko vreme, pa ga odblokiram, krenemu u neku komunikaciju pa se desi nešto i opet ga blokiram. Tako je i sada, menja se situacija iz dana u dan, iz sata u sat.

Da li si videla kako ti je lepu poruku napisao na storiju?

- Sada u autu mi je drugarica pročitala, lepa je.

Stanija, vratila si se u Srbiju, a tu je i prsten, da li je to taj?

- Jeste, upravo sam ga vratila, a do kada će ostati, videćemo, da ne baksuziram. Taman jedan dan bude lepo i ponadam se, a sutra već neki haos, sve je i dalje neizvesno.

Čime te je osvojio?

- Naša veza je krenula tako što me je on pitao kada ću doći u Beograd da se upoznamo na šta sam ja odgovorila da neću nikada popiti kafu u Beogradu. Onda je on rekao da će doći u Majami, na šta sam mu ja rekla dođi misleći kako ni jedan moj dečko do sada nije dobio vizu, ali on jeste za dan. Došao je i iznajmio stan preko puta mog, a ispod je bio "Starbaks" gde smo pili kafu. Tako je krenula naša priča. Jeste da se on i poklonima trudio da me obasipa, ali je i pažljiv jako, trudio se dosta.

Da li je istina da si na putovanju birala venčanicu i stvari za bebu?

- Stvari za bebu da, venčanicu nisam. Planirali smo venčanje posle Nove godine na Karibima.

Da li si trenutno u drugom stanju?

- Nisam.

Sada kada pogledaš celu priču i da ne budeš sutra sa njim, misliš li da će neki muškarac moći da se bori za tebe ovoliko koliko se on borio?

- Ne vezano za mene, da li se neki muškarac ovako borio? Svaka čast Asminu. Mene drži to kako nam je bilo lepo u Majamiju ali da nije bilo njegove borbe bio bi totalno precrtan ili da je druga strana iznela neke dokaze. Ali još uvek je sve neizvesno.

Šta misliš sada o Marku Markoviću?

- Razočarao me baš. Bili smo tri i po godine zajedno i imali smo lepu vezu. Neke stvari nisu išle i razišli smo se, ali čak se i u rijalitiju lepo pokazao, ja sam ga dovezla u Šimanovce kada je ulazio u rijaliti. Baš mi ne liči na njega da se u čitavom ovom haosu oglašavao i mešao u to.

U kavim si odnosima sa Majom Marinković?

- Mi smo bile prijateljice i ja sam bila tu kada je bila u nekim problemima. Međutim, desila se ta poslednja "Zadruga", gde smo Marko i ja raskinuli par meseci ranije i očekivala sam da će tamo biti sa raznim devojkama, ali ne sa njom. Nisam to očekivala od nje, a i od nega. Tada me je to povredilo i više sam možda njoj u tom momentu zamerila, ali sam joj posle oprostila.

Izvor: Pink.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još