BIO SAM IM POKRETNI BANKOMAT: Asmin Durdžić otkrio šokantne detalje o porodici bivše izabranice Aneli Ahmić

Majka Aneli Ahmić danas je prvi put javno govorila o skandalima svoje ćerke, kada je spomenula i bivšeg zeta, Asmina Durdžića. Tim povodom oglasio se i on i izneo do sada nepoznate detalje.

Naime, nakon spekulacija da Asmin nije davao novac Aneli za dete koje je živelo sa njom, njena majka je istakla da ih je Durdžić posetio pre 20 dana i da je Nori, njihovoj naslednici, dao 500 evra.

Asmin je sada prokomentarisao reči bivše tašte.

- Jesam li ja kriv što sam hteo da napravim od njene ćerke damu i majku? Jesam li ja kriv što sam im obnovio kuću u Dubrovniku? Jesam li ja kriv što nisam hteo da podržavam Anelin život, klubove, opijanje i ostale nemoralne stvari? - rekao je on i dodao:

- Anelina mama nagovorila je svoju ćerku da rodi dete da bi imala lagodan život pored mene i da me vežu s tim. Jesam li ja kriv što je ona ostavila dete i otišla da se valja po krevetu sa Janjušem? Jesam li ja kriv što ona pokazuje svoje pravo lice i zapravo pokazuje kako je vaspitana? Ne, nisam! Njih samo boli to što sam se ja zaljubio u Staniju. Žao im je što su me izgubili, jer sam im bio pokretni bankomat - otkrio je Asmin i osvrnuo se na reči Aneline majke koja tvrdi da je Staniji dao 50.000 evra.

- Šta nju briga koliko ja trošim? Stanija je i pre mene imala i svoj stan i svoj auto, odnosno luksuzni život. Staniji nisam ja potreban za novac, kao što sam njima bio potreban. One su uradile sve da mi pošalju inspekciju i da završim u zatvoru. Mrtve su za mene - poručio je za kraj Asmin.

Izvor: Alo.rs
Foto: bet_men_007_/Instagram

Pogledajte još