NEOČEKIVANI SUSRET SUPRUGE I LJUBAVNICE: Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić suočile se pred publikom (VIDEO)

Sinoć je na televiziji "Pink" održana emisija "Pitanja novinara", u kojoj je gostovala Stanija Dobrojević. Na iznenađenje gledalaca, Veliki šef odobrio je Stanijin ulazak u "Elitu" kako bi se suočila sa Aneli Ahmić kako bi njih dve napokon rekle jedna drugoj šta imaju. Podsetimo, Aneli od početka rijalitija tvrdi da je Stanija ljubavnica njenog muža Asmina Durdžić.

Nakon što je ušla u "Elitu", Stanija se obratila Ahmićevoj, pozdravila se sa njom i njih dve su se tada upoznale.

- Bila sam u studiju i gostovala i dali su mi šansu da se susretnem sa tobom i da čujem tvoju stranu priče. Ja sam za tebe znala sam postojiš kao majka njegove ćerke, znala sam da ti je slao novac, i da ste u kontaktu, i to je to. Ja nisam ništa znala pre toga, nisam znala da ste vi bili zajedno - rekla je Stanija.

- Ja sam prolazila kroz pakao dok ste vi uživali, i ja i moja ćerkica smo prolazile pakao. Ja sam pobegla da vas ne gledam. Ja moram da te pitam, ako nisi znala za nas, zašto si pisala ono za ilegalnu ljubav? - upitala je Aneli.

- Krila sam ga od moje porodice jer je druge vere - rekla je Dobrojevićeva.

- Zašto ti njega nisi pitala ko sam ja? Kako te nije zanimalo ko je majka njegovog deteta. Ja znam da si sve poruke čitala - dodala je Aneli.

- Ja sam dobila poruku da pitam svog frajera gde su mu žena i dete. Mi smo tada sedeli na doručku. Ja sam ga pitala šta je to, a on je rekao da je bio sa tom devojkom - rekla je Stanija.

- Ti si moralisala svih ovih godina. Kako nisi provalila da on laže - upitala je Ahmićeva Staniju.

- On je uzeo da reši to, i meni je rekao da je ta devojka udata. Rekao mi je da ga ona smara, ali to nema veze. Meni je bila dovoljna jedna tvoja poruka da ste se vi čuli. Da li je on tebi tražio da se pomirite otkako smo mi zajedno? - upitala je Stanija Aneli.

- Da, tražio mi je, pisao mi je stalno, svakog drugog dana - rekla je Aneli.

- Tri dana pre nego što ste vi išli za Majami, on je meni prebacivao, jer sam u Sarajevu, da ne bih izlazla. On se tada javio i rekao mi da idem u Dubrovnik, da će doći on. Javljao mi se svakog jutra u 6 sati, rano ujutru - kazala je Aneli.

- U to vreme ja radim jogu i treniram - dodala je Dobrojevićeva.

- Javljao mi se skoro svakog dana. Pre nego što ste objavli prsten i držanje za ručice, ja sam mu rekla da u džepu imam 300 evra. On mi je rekao da će mi poslati novac - kazala je Aneli.

- Je l' on tebi tražio da se vidite u Dubrovniku, kad se vrati iz Majamja? - upitala je Stanija.

- Postoji glasovna poruka, od 15. avgusta, ili 16, da će sleteti u Dubrovnik - rekla je Ahmićeva.

- Tražio je iz Majamija da sleti u Dubrovnik?! - upitala je Stanija.

- Da, tako je. On nije bio siguran u tebe. On nikada mene nije hteo da slika, jer bi mi napravio haos da me je tako slikao - rekla je Aneli.

- Naravno, meni ne može da zabrani - rekla je Dobrojevićeva.

- Sigurna sam da je mislio da će ti jednog dana to zabraniti. Kako bi se osećala da imaš dete, a da gledaš te slike? On je mene zamrzeo kad si se ti pojavla, a rekao mi je da sa tobom traje duže vreme - kazala je Aneli.

- On je pre godinu dana bio sa jednom crnkom na putovanju. Ti si to znala, ali si uzimala pare od njega, pa si mu progledala kroz prste - dodala je Stanija.

- Postoje prepiske u mom telefonu, gde se kune da me nikada nije prevario, kako onda ja znam da mi nije bio veran? Kod koga je moj telefon, taj nek objavi poruke. Ucenjivao me je stalno za moju prošlost i aferu "kofer". Ucenjivao me je ako ti se ikad javim, da će sve objavti. Zanima me samo zbog čega je hteo da se pomirimo i da mu se zakunem da nisam ni sa kim bila - rekla je Aneli.

- Je l' istina da si kupila sama sebi verenički prsten? - upitala je Stanija.

- Ne. U Italiji smo kupili verenički, u Lincu venčani - kazala je Aneli.

- Prvih mesec dana pre nego što je došao, on je sve vreme bio dostupan za mene - pričala je Stanija.

- Je l' si ti upoznala njegovu prodicu? - upitala je Ahmićeva.

- Jesam, preko video poziva, oni su prema meni bili divni, i onda se desio tvoj ulazak u rijaliti. On kaže da vaš brak nije validan, da hodža nije pravi. On kaže da vi niste imali odnose - rekla je Stanija.

- Laže, ja sam bila trudna pre Dubrovnika. 1. juna sam došla u Dubrovnik. Kada sam se vratila iz Turske, bila sam trudna mesec i po dana, ja sam abortirala u Lincu, bili smo mi intimni. Imam papire kod kuće o tome - rekla je Aneli.

- On govori da nije hteo da te pipne, da nije bilo ništa. I njegova porodica to govori - rekla je Stanija.

- On je patološki lažov, on je porodicu uvalio u probleme, u dugove. Ne veruj mu ništa - dodala je Aneli.

- Je l' tebe on zanima i dalje, ja bih ti ga sada vratila - upitala je Dobrojevićeva.

- Ne, koji će mi. Ja tebe ne krivim da si ga otela, ja tebe krivim jer si to radila, a ja sam prolazila pakao dok sam gledala to - dodala je Aneli.

- Ja sam htela da vidim sliku devojčice i kada mi je pokazao, ja sam te videla - nastavila je Stanija.

- On je meni pretio da ćeš ti da me zoveš. On mi je rekao da ti znaš za nas. Napao me je da sam ti ja pisala, a ja to nisam nikada radila. Opet kažem, on je meni rekao da ti sve znaš - nastavila je Aneli.

- On je meni rekao da vi niste zajedno od prošle godine - govorila je Stanija.

- Oni svi žive pod kirijom, meni su njegovi roditelji rekli da on nema ništa. Nas su iselili iz stana, a on je svojoj prodici pričao da ti imaš veliku platu, a njima je cilj da on što pre ode iz Austrije jer ga tamo čeka zatvor. Meni je slao koliko je para trošio u Majamiju - rekla je Ahmićeva.

- On je tebi davao 4.000, 5.000 evra za garderobu - rekla je Stanija.

- Molim? To nije istina, on je meni kupovao stvari u Turskoj, to sve što mi je kupio, bila je kopija. Ja ga tebi od srca želim, ja njega ne mogu da gledam, on je patološki lažov, ne bih mu ništa oprostila, niti bilo koga, on je pokazao kakav je čovek. Lagao te je za sve - rekla je Aneli.

- Ja ti želim sreću. Je l' si ti ušla ovde da mu se osvetiš? - upitala je Stanija.

- Ušla sam da vas ne gledam, ne da bih se pomirila sa njim. Ja ne želim da ga gledam, ako ti misliš da ćeš biti srećna sa njim, ja ti to želim. Bila sam ja srećna sa njim, on je bio jako dobar otac. Ja njega više ne želim da vidim - dodala je Aneli.

- Ja sam htela njega da ti vratim, terala sam ga da se suočite, ali eto - rekla je Dobrojevićeva.

- Ne treba mi, ja sam rešila da promenim sve to i pobegla sam od vas i da se odmorim od svega - rekla je Aneli.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još