OPSEDNUTI ČISTOĆOM: Ko su najuredniji znaci Zodijaka?

Neki ljudi vole da im je u kući sve sređeno pod konac, a ima i onih kojima ne smeta sudopera puna prljavih sudova, čarape razbacane po sobi i prašina na policama.

Astrolozi kažu da horoskopski znak utiče na to koliko ćemo biti uredni ili neuredni, a ova tri znaka Zodijaka su najpedantnija:

Devica

Za Device, reč uredno je možda preslaba. One su opsednute čistoćom. Vole da je sve organizovano, na svom mestu i potpuno čisto. Najbolje funkcionišu u takvom okruženju. Čak i ako se nenajavljeno pojavite na vratima Device, nećete naći nered u njenom domu.

Bik

Bikovi veoma vode računa o svom izgledu, a situacija nije drugačija ni kada je u pitanju njihov dom. Oni jednostavno ne mogu da se opuste ako je sve oko njih u neredu. Zato se trude da sve uvek izgleda lepo i uredno. Jedan od razloga je i taj što ne žele da daju drugima priliku da ih ogovaraju zbog toga.

Jarac

Jarčevi su posvećeni i vredni u svemu što rade, a ista je situacija i kada je njihov dom u pitanju. Imaju jaku želju da sve bude organizovano i na svom mestu. Oni odbijaju da dozvole da bilo šta što je pod njihovom kontrolom bude u haosu.

Izvor: Naj žena
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još