OBOJE SU LAŽOVI: Stanija Dobrojević žestoko oplela po Aneli Ahmić i Asminu Durdžiću (VIDEO)

Novinari emisije "Premijera - Vikend specijal" razgovarali su sa Stanijom Dobrojević, nakon što se pre nekoliko dana suočla sa suparnicom Aneli Ahmić u "Eliti". Najpoznatija srpska starleta otkrila je da li je taj susret bio prekretnica za odnos sa Asminom Durdžićem i kakav je njen pogled na celokupnu situaciju.

- Svi mediji na Balkanu pišu o Staniji, a ja sam došao u njen dom, kako bih pitao sve što zanima javnost. Video sam te pre pola godine, ali nisam ni mislio da ovo može da ti se desi. Hajde da počnemo od petka, Aneli i ti ste se suočile, a ti mi reci da li si zauzeta, ili ne - glasilo je pitanje novinara.

- Opet smo u zategnutim odnosima. Ništa ne bi bilo komplikovano, da on mene nije lagao. Priznao je da je mnoge stvari skrivao od mene. Bio je galantan, došao je sa drugog kontinenta da bi me osvojio, a onda je ona došla u rijaliti. Ona se dobro pripremla pred rijaliti, kako bi degradirala moje ime. Nisam bila ni svesna da sve ovo može da se desi, ali je moj potez bio hrabar i dostojanstven. Neki ljudi nisu shvatili šta sam ja uradila, ali vreme će sve pokazati. Znala sam s kakvim profilom osobe sedim na klupi - rekla je Stanija.

- Da li si se plašila tog susreta - upitao je novinar Staniju.

- Ne, jer sam čista, nemam čega da se stidim. U njoj nema ni gram emocije prema Asminu, a o detetu ne razmišlja preterano. Njoj je samo važno da se valja s Janjušem po krevetu. Lažovi su oboje, kako Asmin, tako i ona - izjavila je Dobrojevićeva.

- Da li su sa tobom u kontakt uspeli da dođu njegovi roditelji, ili i sam Asmin? - upitao je novinar starletu.

- Meni je jako krivo jer se meni nisu dali konkretni dokazi, kada je Asmin tačno slao njoj poruke. Ako me voli, mora da izađe iz svega ovoga, a ne da se po Instagramu prepire sa njenom stranom. Neka bude da mu verujem, ali dosta prljavog veša je znala i jedna i druga strana. Mislim da je dosta toga. Može da me vidi, ali daleko odavde. Ako to ne želi, neka me zaobiđe. Danas stavljam tačku na sve ovo. On ne treba ništa više da nastavlja, a vreme će da pokaže ko je ko - rekla je Stanija.

- Da li ga voliš? Kako se ti osećaš nakon suočavanja sa njom - upitao je voditelj Staniju.

- Emocije postoje. On mi je dokazao neke stvari, a onda sam u emisiji želela da se ponovo udaljim od njega, jer sam videla nove dokaze, koji su me poremetili. Ja sam se kidala zbog svega, dok se ona sa Jaškom valjala po krevetu. Ona očajava samo zbog njegovog novca, a meni to ne treba. Imam sve u životu, samo želim normalog muškarca, nekog ko nema veze sa svim ovim. Želim srećnu porodicu, ali me je on uvukao u ovaj mulj, zajedno sa njom. Ja ću izaći kao pobednik, pre ili kasnije - rekla je pobednica "Farme 6".

- Da li ste se čuli od petka? - upitao je voditelj Staniju.

- Zvao me je, vrištala sam na njega. Čuli smo se pre dva sata. Rekla sam mu da obriše moje slike sa profila i nastavi sa svojom lakrdijom. Nas dvoje se nismo videli mesec dana. Možda to pravi veliki problem - rekla je najpoznatija srpska starleta za Televiziju "Pink".

- On je izjavio da Aneli njega više na zanima, kao ni dete, ni porodica - konstatovao je novinar.

- Ja sam dobar čovek, ne igram prljavo i kvarno. Meni je žao deteta i to što oni preko manipulacije, prave priču. Asmin je rekao da mora dete da vidi preko advokata, a ne da se odriče. Bilo bi kvarno da on majci uzme dete - rekla je Dobrojevićeva.

- Šta on tebi kaže - upitao je voditelj starletu.

- On ima trip da sam ja u dogovoru sa "Pinkom" ili ko zna kim. Ja ne moram više da ga vidim, niti da mu se javim, ali ako postoji ljubav, neka ljubav pobedi, bez medija. Ja njega takvog neću trpeti, ako vodi taj rat preko Instagrama. Meni ne treba da on pljuje ni nju, ni njenu sestru. On najviše poludi kada mi nismo okej - rekla je Stanija.

- Da li bi volela da se sve smiri i da on bude otac tvog deteta - upitao je novinar Dobrojevićevu na kraju intervjua.

- Šta ako je on imao loš brak, pa se zbog toga razišao. Ako se on promeni, mi možemo da probamo. Ako bude sve u redu, mislim da da - rekla je Stanija.

Izvor: Pink.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još