ON ŽELI POMIRENJE SA MNOM: Aneli Ahmić progovorila o odnosu sa bivšim suprugom Asminom Durdžićem i otkrila detalje susreta sa Stanijom Dobrojević (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka "Elite" Ivana Šopić je sa Aneli Ahmić razgovarala o njenom susretu sa Stanijom Dobrojević.

- Da li je normalno da ti neko više puta kaže da je došao da čuje tvoju stranu priče i kaže ti da je jedan poziv bio dovoljan da ti ga vrati - rekla je voditeljka.

- Iz njenih pitanja sam mogla da zaključim šta se dešava i mnoge kockice su mi se složile. Njeno pitanje kako sam znala koliko je novca poneo, kako je ona znala koliko je on novca poneo? Zašto je znala da je poneo 50 hiljada evra. Nako koga upoznaš preko interneta, kako možeš znati koliko novca nosi? Znači položio joj je račune da zna sa koliko novca će raspolagati. Kako je njegova majka mogla da joj potvrdi da nismo imali seksualne odnose, ako smo živeli razdvojeno i plaćao mi je 5 hiljada evra. Došla sam do zaključka da su zajedno - rekla je Aneli.

- Je l' misliš da je taj prsten direktna provokacija? - pitala je voditeljka.

- Naravno, definitivno. On ju je slagao da su moj prsten i burma lažni, bižuterija. Rekla sam da postoji moj star F Fejsbuk profil, slike ta dva prstena - rekla je Ahmićeva.

- Stanija je rekla da joj je Asmin rekao da je ponela bižuteriju i da time maše ovde. Aneli joj je tu odgovorila da su "Luj Viton" naočare koje je nosila, njegove, fejk - rekla je Ivana.

- On je gledao u tom momentu sve ovo, ona mi je ispod kose rekla da se razume da je fejk i da je skontala. Sve što je ona slikala sam ja birala, samo sam htela da joj pokažem da laže, koji to milioner ide u Istanbul u šoping - rekla je Aneli.

- Koliko ti je bilo teško kad čuješ rečenicu: "Da sam znala, vratila bih ti ga"? - pitala je voditeljka.

- To mi je bilo najgore, rekla je da mu je davala predlog da on uđe u "Elitu" da se mi izmirimo, tu je htela da ga provocira - rekla je Ahmićeva.

- Pitala te je kad ste poslednji put bili intimni i koliko često ste imali seksualne odnose - rekla je Ivana.

- I da li imam dokaz da sam abortirala. Degutantno je jako, žao mi je što ja njoj nisam mnoga pitanja postavila. To koliko puta smo imali odnose mi je bilo najdegutnatniije jer mi je rekla da njegova majka tvrdi da nemamo odnose, a ja bih baš išla kod nje i to pričala i to da li postoji dokaz gde sam abortirala - rekla je Aneli.

- I ona je imala tu neku nemilu situaciju. Nema dokaza ni za ovo, ni za ono - rekla je Ivana.

- I te kako u mom telefonu ima dokaza. Popila sam tabletu i napisala mu da mi je predugo trajalo krvarenje, imam dokaze - rekla je Ahmićeva.

- Je l' ti blo čudno što je Stanija sve vreme imala polu osmeh? - pitala je voditeljka.

- Bilo mi je čudno, niti će ona njega ostaviti samo će ga malo skrivati. Potrudiće se da što više novca izvuče iz njega. Ona je došla da se opere, videla sam joj po faci i kezu da su zajedno - rekla je Aneli.

- Da li misliš da je htela da napravi žrtvu od sebe? - pitala je voditeljka.

- Naravno, mnogi i ovde misle da sam ja ušla preko njenog imena. Samo sam htela da joj dokažem da je sve istina i da je on lažov. Ko je ona da joj pošaljem poruku, to je poniženje. On je mene Whatsapp storijem na kom je slika sa njom hteo da provocira. On je meni izjavljivao ljubav iz Majamija, mislim da će grebati kad ja izađem, i te kako će želeti pomirenje - rekla je Aneli.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još