BLOKIRALA SAM GA, BIVŠI SE JAVLJAJU DA ME TEŠE: Stanija Dobrojević progovorila o raskidu sa Asminom Durdžićem

Starleta Stanija Dobrojević suočila se u petak uveče u "Eliti" sa Aneli Ahmić, ženom svog doskorašnjeg oženjenog verenika Asmina Durdžića, o čemu je brujao čitav Balkan. Nije krila da joj se poljuljalo mišljenje o Asminu posle njenog razgovora s prevarenom Aneli, a sada je, nakon što je sabrala utiske, donela konačnu odluku.

Asmin je, naime, juče na Instagramu obelodanio da je njemu i Staniji došao kraj, i to njenom odlukom.

- Iako sam se borio svim silama da dokažem istinu, ne vredi, pobedili ste! Stanija me je definitivno ostavila! Nadam se da ste sada srećni, zlobnici - jadao se uvređeni Asmin, nakon što se i Stanija sama uverila u pojedine laži koje joj je plasirao.

Dobrojevićeva se sada oglasila za domaće medije i otkrila da li je ovo njena odluka i da li je konačna.

- To je definitivno i zvanično! Naš poslednji razgovor sigurno nije protekao mirno, to vam je jasno. Ne postoji više nikakve šanse - na "bloku" je, ne želim da ga čujem! Želim da se ogradim od čitave priče, ne želim da dajem izjave, a on nek se tera tamo sa svima njima i oni međusobno - rekla je Stanija i dodala:

- Našla sam se slučajno u svemu ovome nedužna. To je između njih sada, ja više nemam šta da kažem.

Majci i bratu tek treba da kaže kako stoje stvari.

- Nisam još pričala sa njima, ovde sam sa drugaricama, na skrivenom mestu. Kada biste ovo mogli da snimite i uslikate... Vidim da su me već spojili sa novim frajerom, to nije istina. Svi bivši bi da me teše, javljaju se, takođe i neki oženjeni koji kažu: "Pa, što si njemu dala šansu, kada sam ja oženjen, ali više dobrostojeći, mogao sam mnogo više da ti pružim u životu" - kaže Stanija i otkriva da li ju je pozvao Marko Marković da je teši.

- Ne, nije... On nije.

Na pitanje da li je vratila vereničkim prsten koji joj je kupio Asmin, starleta kaže:

- Prsten je u kolekciji gde je i ostalo prstenje od momaka koji su me verili ranije.

Izvor: Pink.rs
Foto: bet_men_007_/Instagram

Pogledajte još