NJIH DVE NE MOŽE NI JADRANSKO MORE DA OPERE: Aneli Ahmić žestoko prozvala Staniju Dobrojević i Maju Marinković (VIDEO)

Tokom emisije "Elita - Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru razgovarao je sa učesnicom "Elite" Aneli Ahmić o novonastalim situacijama u Beloj kući.

- Baš sam loše nekako večeras, ne znam šta je, anksiozna sam. Verovatno mi fali i Janjuš, ovo stanje u kući se pobrkalo - rekla je Aneli.

- Danas je sedmi dan otkako se uselila u kuću ta "crna mamba", šta kažeš ti za Maju Marinković? - pitao je voditelj Ahmićevu.

- Za nju generalno ništa, nemam neki osećaj. Ima ona nešto da kaže nešto za mene, vidim da hoće komunikaciju sa mnom, nije me uvredila nijednom, ali me pogađa kada se njih dvoje vređaju... Ne bih volela da imam neku komunikaciju sa njom - rekla je Aneli.

- Janjuš nekako uvek stane na tvoju stranu kada hoće ona da stupi sa tobom u tu neku verbalnu raspravu, zar ne vidiš te neke velike signale - pitao je vodtelj.

- Mi smo se dogovorili kako će on da postupi. Rekla sam mu da me neće više maziti, da to neće raditi ispred nje, on se nasmejao i rekao: "Je l' si ti normalna?!". Ona je ušla, sedeli su zajedno na garnituri, tri dana sam pustila. Cela kuća mi je punila glavu, većina mi ne želi dobro, Janjuš da. Ja ne znam šta da radim, slušam ja sebe. Ne mogu ja tako lako da pređem preko onoga što sam videla ta tri dana - rekla je Aneli.

- A kada pitamo Janjuša, on kaže da se ponašao tako da vidi kako se Maja ponaša i da je ona pobednik jer je dobila ono što je tražila, tj. da vas rastavi - rekao je voditelj.

- Janjuš možda sada to izmišlja, jer ga je razotkrila. Pitao je: "Je l' me voliš? Koliko voliš Filipa?". Mi smo skoro tri meseca 00-24 sata bili zajedno. Naravno da mi je teško i sada je došla Maja koja je sve to pomrsila - rekla je Ahmićeva.

- Zanimljivo je to što kaže Janjuš da kada su te frke u kući i kada treba da ga podržiš da vas dvoje budete zajedno, da pobedite tu, ti ideš protiv njega - rekao je Tanasijević.

- Ne, nego on sve iskorišćava. Ja ne mogu reći nešto neiskreno, kažem ono što vidim i što mi je na srcu. Volela bih da mogu da lažem, ali takva sam. Ne mislim da voli Maju, ali ja i te kako pratim njegove poglede, meni ni njega ni njegova sekunda ne promakne. I ona i te kako gleda u njega. Ona sada njega ne voli, ali se boji da ne budem ja ta koja će zauzeti njegovo srce kao što je ona bila zauzela ili taj njen ego, jer je ona egoista. Ta naša osećanja su baš jaka! - rekla je Aneli.

- Ti jaka osećanja imaš prema Janjušu, pa razmišljaš: "Tri dana sam gledala da se gledaju, pa sada dižem belu zastavu" - rekao je voditelj.

- Da me je zvao na razgovor, ja bih otišla, nego nakon što me je izvređao... Oni kada su videli da me on napadne, oni samo skoče. Bojana, Lakić, ima ih i više... Ja sam mu rekla da me neće maziti kao pre, kad kamere ne gledaju, i te kako se mi mazimo i grlimo, ali on to više ne radi. Fali mi da sedimo ispred rehaba, ne mogu to da mu kažem kad on ne komunicira sa mnom - rekla je Ahmićeva.

- Je l' ti je apsurdno to što je Maja razvela Janjuša, govori da ne razmišljaš o njegovoj ženi i je l' ti tu pokazuje sujetu i ljubomoru - pitao je voditelj.

- To me ne zanima, jer ja znam da on nije zauzet. Da, pokazuje mi to. On je meni svašta rekao tada, to je ljubav, a šta je ona u svojoj glavi stavila, niko to ne može znati. Verovatno je Stanijina priča bila da ona govori da je on oženjen, a Jadransko more ne može da opere Staniju, a ni Maju jer su isti čin napravile. Ja neću da govorim kakve su one osobe, to se vidi, neću nikoga da vređam - rekla je Aneli.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još