ZA MOJE NAJVEĆE SLATKIŠE: Ana Sević raskošno dekorisala novogodišnju jelku za Lorenu, Senu i Simeona (FOTO)

Do dolaska Nove 2024. godine ostalo je samo još nekoliko dana i praznična euforija uveliko vlada širom sveta.

Novogodišnje raspoloženje stiglo je i u dom poznate pevačice Ane Sević, koja je svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram otkrila delić atmosfere u kojoj će ispratiti staru i dočekati novu godinu.

Naime, tridesetosmogodišnja brineta pohvalila se raskošno dekorisanom novogodišnjom jelkom ispred koje su se našla njena deca, ćerke Lorena i Sena, i sin Simeon.

- Za kraj godine najslađe slike! Edition 2023/2024 Candy jelka za moje najveće slatkiše! Želim da vam Nova godina donese samo sladak ukus i najslađe trenutke! Da u njoj stvorite najslađe uspomene! Voli vas vaša Ana! Živeli! - napisala je folkerka pokraj simpatičnih fotografija svojih mališana ispred novogodišnje jelke.

Nakon objave atraktivne pevačice usledili su komentari njenih kolega, prijatelja i fanova, koji su joj čestitali praznike i poručili joj da je vreme da ponovo proširi svoju porodicu.

Podsetimo, Ana je tokom braka sa kolegom Darkom Lazićem rodila ćerku Lorenu, dok sa sadašnjim suprugom Danielom Nedeljkovićem ima naslednicu Senu i sina Simeona.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još