BIO SAM PONIŽEN, TRPEO SAM SVE I SVAŠTA: Anđelo Ranković progovorio o krahu ljubavne veze sa Teodorom Džehverović i uticaju njene majke Goce na njihov odnos (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima učesnicima "Elite" prikazan je snimak razgovora Anđela Rankovića i Nenada Macanovića Bebice. Ranković je govorio o svojoj vezi sa pevačicom Teodorom Džehverović i uticaju njene majke Goce na njihov odnos.

- Požalili smo se jedan drugom šta smo sve prošli, a uopšte nisam rekao šta sam sve prolazio kroz sve ove godine, neću ostati imun ni na šta, niti ću nekome ćutati. Sve što sam mu rekao je milioniti deo svega što sam ja ćutao i trpeo. Neki ljudi znaju da sam bio iskorišćen za mnoge stvari, samo neću to da potenciram. Mogao sam svima da skačem po živcima i da napravim haos, ali nisam - rekao je Anđelo i dodao:

- Odgovorio sam Goci Džehverović na razna podbadanja, znaju oni odlično šta je meni sve smetalo, što su me indirektno podbadali. Ali opet neću da kažem direktno šta se dešavalo. Govorim o Gordani, ona je non-stop mene podbadala pet godina za redom ja ne znam čemu ta potreba. Svuda me je spominjala po emisijama i uvlačila me u neki prethodni odnos. Ona je ta karika koja je vređala mene i moju porodicu. Ona gleda svoju ćerku kao projekat, kao zlatnu koku, sve je podredila tome da Teodora bude neko ime.

Lepi Mića dobio je reč kako bi prokomentarisao vezu Anđela i Teodore Džehverović, kao i krah njihove ljubavi.

- Anđelova majka je uvek nalazila mane Teodori Džehverović. Ona je njoj tražila svaku manu, jer nije smatrala da ispunjava kriterijume da bude njihova snajka. Ona je poželjna devojka, to niko ne može da ospori. Goca ne može da zaboravi neke stvari, jer veroatno sama smatra da su se ogrešili o njih. Ona sad živi svoj život. Svi znamo da je Teoodrin dečko kojeg je javnosti prvog predstavila bio Kristijan iz Poreča, a svi znamo i kako se to završilo. Ja sam ljut na Anđela jer tada nije imao stav koji ima sad - rekao je Mića.

- Anđelo misli da je Teodori karijera bila najvažnija - dodala je voditeljka.

- Goca je od malih nogu vodila Teodoru na razne aktivnosti, balet, kako bi ona uspela u životu, a ne zbog para. Njeni su se bavili poštenim poslom, podmetali svoja leđa da je izvedu na pravi put i uspeli su u tome. Anđelova jedina ljubav, po mom mišljenju je bila Teodora, zbog toga je ćutao, jer je voleo. Kad mu je smetalo nešto, nije pričao - istakao je Mića.

- Šest godina je prošlo. Mislim da više nema potrebe da se o tome govori, iskreno - rekao je Anđelo.

- Svi su krivili moju majku kad je želela Zolu da skloni od mene, a kad je Goca skrnavila Anđela, govorila je da može njenu ćerku da je*e jedva minut. On je imao poštovanja prema Goci, jer je imao velike emocije prema Teodori - istakla je Miljana Kulić.

- I ja bih kao otac ušao da svoju ćerku sklonim od nečega što može da je degradira, ali isto tako bih se ponašao prema voljenoj ženi kao Anđelo i borio se za ljubav - rekao je Mića.

- Bio sam ponižavan i pretrpeo sve i svašta. Zamislite šta je napolju bilo, kad je ovde tako. Imam samo da kažem da to nije valjalo, ne bi toliko dugo trajalo - kazao je Anđelo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još