HOĆU DA POSTANEM OTAC, UNAJMIĆU SUROGAT MAJKU: Milan Milošević progovorio o privatnom životu i otkrio svoju najveću želju

Milan Milošević, voditelj najpopularnijeg rijalitija na našim prostorima "Elite" progovorio je o svim aktuelnim temama koje se tiču njegovog života. Dotakao se praznične atmosfere koja je vladala u njegovoj kući tokom detinjstva. Takođe je izneo svoje ciljeve koje želi da ostvari u 2024. godini, kao i ko ga je najviše razočarao od kolega i prijatelja u prethodnoj godini.

- Najlepši trenutak u ovoj godini mi je definitivno povratak na "Pink" televiziju i stvarno uživam u svakom trenutku dosta zreliji i dosta spremniji za nove pobede. Što se tiče najstresnijeg trenutka, svaka tragedija koja se desila u Srbiji je ostavila veliki trag i traume u mom srcu, ali poželeću da u 2024. godini nikada više ne doživimo ono što se desilo u 2023.

Imao si dosta turbulentno detinjstvo. Kakve uspomene nosiš iz prošlosti vezano za prazničnu atmosferu?

- Da se više ne ponavljam što se tiče detinjstva, bilo je tu i dosta lepih trenutaka. Najviše mi ostaju u sećanju odlasci kod mojih prijatelja, mnogo više snega je bilo kada sam ja bio dete nego sada. Sneg je nekako osvetljavao ceo put i uopšte ti nije bilo potrebno svetlo. Odlazili smo u ponoć da čestitamo novu godinu u komšiluku. To su bile tako lepe stvari i uživanja, a onih ružnih trenutaka ne želim više da se sećam.

Da li imaš neku neostvarenu želju koju bi voleo da ispuniš u 2024. godini?

- Svakako je to rad na sebi, međutim najviše bih voleo da mi se jedna želja ostvari u naredne tri godine, a to je da se ostvarim u ulozi oca i sve više razmišljam o surogat majci. Od kako se Marija Šerifović osmelila na taj korak, nekako me je razdrmala i probudila u meni taj neki očinski instinkt.

Otkrij nam neke od planova za 2024. godinu?

- Planovi su da nema planova, dok mi kujemo planove Bog nam se smeje, u mom slučaju Veliki Šef se smeje. Šalim se naravno, imam dosta planova, ali to otom potom. Što se tiče privatnih planova želim više da se pozabavim svojim zdravljem i da što više vremena provodim sa majkom, da je dovedem ponovo u Beograd i da živi opet kod mene. Takođe bih voleo da naučim još jedan strani jezik pa ću vam se eto javiti na tom jeziku sledećeg puta.

Ovu godinu je svakako obeležio tvoj veliki povratak na "Pink" televiziju, da li je taj povratak napravio prekretnicu u tvom životu?

- Ničiji odlazak i dolazak nije toliko uzburkao javnost kao moj, tako da šta god da kažem prekretnica je svakako, vratio sam se mnogo hrabriji, spremniji i odlučniji nego što sam to bio ranije. Drago mi je što radim sa najboljima i televizija "Pink" je stvarno bez premca i što više vreme prolazi ja sam siguran da sam baš na mestu na kome treba da budem i na kome pripadam.

Kada bi mogao da odabereš jednu emisiju koju bi preuzeo od svog kolege na "Pink" televiziji, koja bi to emisija bila?

- Ne bih naravno nikada otimao emisije od kolega, ali što se tiče njihovih emisija voleo bih da na jedan dan vodim Magazin In. Da zamenim Sanju Marinković, ali da tu emisiju koncipiram po svojoj zamisli, smatram da bi sve gorelo. Pored nje naravno da volim da gledam Ognjena Amidžića i Jovanu Jeremić, ali naravno da niko ne bi mogao da vodi emisije kao oni zbog toga što su unikatni. Kada bih se odlučio za neku svoju autorsku emisiju naravno da bi to bilo drugačije od svega što kolege rade.

Da li si nekada na sopstvenoj koži osetio ljubomoru kolega?

- O, kako da ne, od kako sam ušao u novinarski svet i jako brzo došao na mesto onih koji su godinama radili za tako nešto, pojavilo se mnogo sujete. Ja sam za tri godine u novinarskom svetu doživeo da me retko koji kolega voli, ali meni to ne predstavlja nikakav problem, ja se u zmijarniku super snalazim. Družim se samo sa onima koji su razumeli moj trud i rad i ostao sam sa njima u super odnosima, ali što se tiče televizije biće uvek ljudi koji ne mogu da podnesu da ja mogu da radim njihov posao, a oni moj ne mogu.

Ko te je najviše razočarao na estradi u prethodnoj godini, a ko ti je postao prijatelj?

- Niko me nije ni oduševio da bi me razočarao, naravno ima onih koji su mi se zgadili svojim izjavama, ali što bih ja njima davao prostora u medijima, oni će sami pokazati svoje lice, ako ga do sad već nisu pokazali. A prijatelji su ostali standardni, svi su tu kao nekada, nisam nešto mnogo prijateljstava sklapao u ovoj godini, ja sam već dosta stariji da bih ulazio u neka nova prijateljstva.

Izvor: Pink.rs
Foto: milanmilosevic_official/Instagram

Pogledajte još