ZA NJU JE RIJALITI ZAVRŠEN: Marijana Špirić izbačena iz "Elite" (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Elita - Izbacivanje".

Voditelj Darko Tanasijević poveo je nominovane učesnike Anitu Stanojlović, Marijanu Špirić i Nikolu Lakića u prostoriju u kojoj se održala igra za opstanak u Beloj kući.

Voditelj je nominovanima objasnio pravila igrice koja će pobedniku duplirati glasove.

Nakon odigrane igre Tanasijević je učesnicima "Elite" saopštio rezultate glasanja.

- 90 posto glasova ima Anita Stanojlović, 9 posto glasova ima Nikola Lakić i 1 posto glasova ima Marijana Špirić i ona napušta "Elitu" - rekao je voditelj.

Detaljnije pogledjte OVDE.

Marijana se pozdravila sa cimerima i uputila u studio kod voditeljke Ane Radulović.

- Zašto ti se nije dopala Marija Malivuk - upitala je Ana.

- Jako je vulgarna, nisam srela goru osobu od nje. Ne znam šta bih rekla za njene godine je to jako nekulturno - rekla je Marijana.

- Kako komentarišeš odnos Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo? - pitala je voditeljka.

- Ja podržavam ljubav u svakom obliku, ali ljubav. Mislim da bi njeni roditelji možda i pihvatili sve da je Bojana možda malo bolja, ali ja im svu sreću želim - rekla je Marijana.

- Kako ti se sviđaju MionaJovanović i Nenad Aleksić Ša? - upitala je Ana.

- Njihov odnos mi se najviše sivđa, mislim da je to jedini par koji će opstati sto posto. Samo moraju da porade na svom odnosu - rekla je Marijana.

- Kako ti se sviđaju Anita Stanojlović i Anđelo Ranković kao par? - upitala je voditeljka.

- Mislim da je problem jer je Anđelo u pitanju, Anđelo smeta muškarcima, a Anita bode oči ženama. Najviše je zabolelo Munjeza, ali čujem da su sada u dobrim odnosima - rekla je Marijana.

- Da li si bila iskrena prema Adamu? - upitala je Ana.

- Ja iskreno jesam, ali sada kada je prošlo vreme i kad pogledam neke stvari mislim da on nije, ali mu želim svu sreću - rekla je Marijana.

- Kako gledaš na Stanijin ulazak u Belu kuću? - upitala je Ana.

- Izazvao je veliku reakciju, ali kod Aneli nije, vidi se da joj fali Janjuš i svaki dan pita kada će doći - rekla je Špirićeva.

- Izjavila si na početku da ti se Mensur Ajdarpašić fizički dopada? - upitala je voditeljka.

- Dečko je na mestu ima svoj stav i meni se to sviđa. Nismo se družili, on komunicira samo sa nekoliko ljudi u kući - rekla je Marijana.

- Čini mi se da ste bile podignute Vivien Kurtović, Slađa Bošković, Sara Šljivar i ti. Da li misliš da si ti zaslužila da budeš izbačena? - upitala je Ana.

- Nešto se u meni desilo pa sam posustala, ali ugasila sam se. Kočilo me je nešto, nisam imala advekatno društvo, sa Lejdi sam bila u svađi, ali da sam sa njom bila dobra, mislim da bi drugačija priča bila. Ne volim da budem u fejk pričama koje me ne interesuju - rekla je Špirićeva.

- Da li postoji neka specifična situacija koju ćeš pamtiti? - upitala je voditeljka.

- Manje lepe su mi te neke rasprave koje ja uopšte ne volim. Lepi trenuci su te porodice i emotivni, ali veliki utisak je ostavila Anđelina porodica. Sve je bilo potresno, svaki korak im se pratio, muk je bio u kući. Anđela mi nije jasna, meni je delovalo da će se povući iz tog odnosa. Ona je sa Bojanom jako bliska - rekla je Marijana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još