DRAMA U BELOJ KUĆI: Aneli Ahmić doživela nervni slom nakon suočavanja sa Markom Janjuševićem Janjušem (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Aneli Ahmić žestoko se sukobila sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji joj je pred cimerima rekao da je bezosećajna i prebacio joj što se kod majke raspitivala o izvesnom Alenu, sa kojim je bila u tajnoj vezi pre ulaska u rijaliti.

Nakon drame sa bivšim izabranikom Aneli je počela da je plače i urla u spavaćoj sobi.

- Neću ovde da budem, hoću kući da idem, kući mi je haos. Hoću da budem sa detetom - urlala je Aneli.

Sve vreme su je smirivali Lepi Mića i Marko Đedović, ali ona nije prestajala da viče i plače.

- Samo kažeš da je to tvoj privatni život i kraj. Broj dva, šetala si, nikoga nisi opljačkala, šta cmizdriš ovde?! Kakav crni pakao?! Dobila sliku od ćerke, dobila pozdrav od sestre sa malo kritika - rekao je Mića.

- Ja ne mogu da budem ovde - plakala je Ahmićeva.

- Čovek je rekao fino, što ne znači da neće biti sutra sa njom. Bićeš ovde do jula - rekao je pevač.

- Stani Aneli, smiri se, reci ono što si mi rekla na krevetu, ono što si rekla zašto si rekla za Janjuša. Polako, doći će vreme i za to - rekao je Marko Đedović.

- Nemam snage da se objašnjavam. Ne zanima me on - urlala je Aneli.

- Nije sasekao, ostavio je prostora za sve - rekao je Nenad Aleksić Ša.

Đedović je pokušao da umiri uplakanu i totalno razuzdanu Aneli Ahmić.

- Ne zanima me, ne želim da dajem odgovore, pričam nepovezane stvari, ne mogu da pokažem šta osećam. Ne mogu, jednostavno ne mogu, dešava mi se nešto, ne znam. I kada bih htela da kažem, ne znam da kažem. Ovaj monstrum mali me još psihički maltretira. Ne mogu u ćošku ovom više da ležim, ne mogu da izdržim. Ja čim počnem da pričam, on me napadne i pi*kara - kukala je Aneli.

- Lažeš, ja ti lepo kažem, nego ti glumiš budalu. Da si mene slušala, ne bi rekla da ti se sviđa Anđelo. Tebi treba da se priča ovako da tako plačeš - rekao je Mića.

- Kući sam pakao napravila otkako sam ušla ovde. Ja sam videla ženi u očima da je htela svašta da mi kaže - urlala je Ahmićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još