Revija izdavačke kuće Laguna

Druga nedelja 19.Herbafast Selection-a je uveliko u toku,a da interesovanje modnih sladokusaca nimalo ne jenjava uverili smo se na ovoj prvoj svetskoj reviji tašni koje su napravljene od knjiga. Izdvačka kuća "Laguna" drugi put učestvuje na ovoj modnoj manifestaciji po mnogima najznačajnijoj u regionu.

Torbe su neizostavni deo autfita svake žene a sve više muškaraca shvata koliko je praktično nositi torbu. Knjige su po mnogima jedan od naboljih poklona za sva vremena, pa ima li nešto korisnije i bolje kada te dve stvari spojite u jednu – tašnu od knjiga. Jedno je sigurno sa ovakvim modnim detaljem sigurno nećete proći nezapaženo u društvu.

Reviju je otvorila Tamara Bakić koja je na sebi pronela poznate naslove:Divlji Eros, Princeza iz senke, Kad duva šećerac.

Izdanja našeg nobelvca Ive Andrića predstavio je Dragan Vujić Vujke.

„Devojka sa bisernom minđušom“ nam je malo skrivala identitt, da bi nam Andrijana Čortan otkrila da je upravo ona ta koja ima čast da nosi naslov čuvene Trejsi Ševalije.

Ivana Stanković ja očekivano nosila tašnu sa knjigom koja je kažu mnoge ostavila bez daha- Bez daha.

FOTOGALERIJA

Izuzetna žena Dragana Ćosić predstavila je drugu izuetnu ženu Teu Obreht, koja je napisala „Tigorvu ženu“.Na reviji je učestvovala i fantasična Ružica Sokić, kao i : Žarko Jokanović „Krugovi moći“, Igor Marojević „Majčina ruka“, Mirjana Ðurđević „Bremasoni“, Isidora Bjelica „Roman o preljubi“, Natalija Dević „Sve je to ljubav“, Lokica Stefanović „Pametno telo“ i „Pametno telo zauvek“, Vesna Radusinović „Grešnica“, Vanja Čobanov „Remedy for love“, Ivana Kuzmanović „Od kada sam se zavolela volim“, nezaobilazna Iva Štrljić „Nemaš pojma koliko te volim“, Ana Radmilović „Kad je svet imao brkove“, Nenad Gajić „Slovenska mitologija“, Jelena Baćić Alimpić „Ringišpil“, Ivan Jovanović „Plastic“, Tanja Janković „Devojka iz Bondstila“, Jelena Ranković „Prohujalo s košavom“, Dušan Veličković „Bela, ćao“, Zoran Nikolić „Grad tajni“, Zorica Karanović „Zabiberite mu čorbu“, Maša Rebić „Sponzoruše“, Dušan Miklja „Afrikanac“, Zorica Kuburović „Škola za vile“, Olivera Ptica „Pronađite svog anđela čuvara“, Ivana Mihić „Moj jedini život“ i Jovan Ćirilov „Svi moji savremenici“.

Poznatih je ipak bilo više na pisti nego u publici, tako da smo tu uspeli da vidimo samo lepu Ninu Radulović i Danijelu Marić.

Torbe su otkupili Lagunini pisci a sredstva su uplaćena za kupovinu inkubatora u humanitarnoj akciji pod nazivom “Bitka za bebe”.

Pogledajte još