ŽENE SU POSTALE SAMOSTALNE, NIKO NIKOGA NEĆE DA TRPI: Goga Sekulić progovorila o razvodu i odrastanju sina

Pevačica Goga Sekulić 2022. godine je stavila tačku na brak sa Urošem Domanovićem.

Goga je sada u intervjuu iskreno pričala o krahu braka sa Urošem sa kojim ima sina.

- Nisam za to da neko bude sa nekim u braku na silu, to što je na silu ne valja ni za razvoj dece, ja bih volela da mi brak traje sto godina, ali došlo je neko brzo vreme, brzo se živi, žene su postane samostalne, niko nikoga ne trpi. Kada sam govorila da će brakovi postati mek drajv, društvo mi se smejalo, a evo došlo je to vreme - rekla je Goga.

Ona je takođe govorila i o odgajanju svog sina, te je otkrila da je sve posvetila njemu.

- Svašta se pisalo po portalima, moj bivši suprug Uroš je protiv toga da pričam o njemu i sinu, ja to poštujem, da se ne uvrede tvoje kolege, ali neki su i dosadni, stalno zovu, pitaju kada možemo da snimamo, makar na ulici intervju. Ja živim sama sa detetom, malo vremena imam. Hoću da naglasim da je moj sin zdrav, samo kasni u govoru, radimo na tome, ide na časove, ostalo je u Božjim rukama, mi se trudimo, dajemo mu podršku. On ide na plivanje, ide u vrtić... - rekla je pevačica i dodala:

- Ja sam rekla medijma da ću biti dostupna kada izdam novi album. Bolno je kada pročitam za neko drugo dete kada se piše nešto, a kamoli za svoje, i to greše kada pišu da je neko bolestan, a nije bolestan. Pre se nije ni znalo, dete muca i kasni u govoru, nije imalo dijagnozu, a danas majke idu na sto pregleda i doktori samo traže neke mane. Kažu da su dečaci lenji, za sada napreduje, presladak je. Ima lepu energiju, vole ga i vaspitačice i drugari iz vrtića.

Izvor: Nova.rs
Foto: sekulicgoga/Instagram

Pogledajte još