PRVOM I DRUGOM DETETU NISAM BIO ADEKVATAN OTAC: Kristijan Golubović progovorio o roditeljstvu i tek rođenom sinu Kirilu

Bivša zadrugarka Kristina Spalević nedavno je na svet donela dečaka, kojem su ona i njen partner, takođe bivši zadrugar, Kristijan Golubović dali ime Kiril.

Naime, da se u rijalitiju mogu roditi prave ljubavi, kao dokaz, govore mnoge od njih koje su danas krunisane brakom i porodicom. Jedna od tih je ljubav između bivše zadrugarke Kristine Spalević i bivšeg zadrugara, Kristijana Golubovića.

Kako je Kristina nedavno na svet donela i drugog sina, kom su dali ime Kiril, Kristijan je za portal "Pink.rs", otkrio kako se osećaju on, Kristina, stariji sin Konstantin, kao i kako funkcionišu sad kao porodica bogatija za jednog člana.

- Ja učestvujem totalno u svim funkcijama koje jedan otac i roditelj može da doživi, jer kada sam dobio prvo i drugo dete, nažalost sam bio po robijama i nisam uspeo adekvatno da im budem otac. Zaista je bilo teško, ono pre iskustvo. E sada je sve nešto novo, puno teže, ali na neki način slađe, jer shvatam šta znači biti pravi roditelj - rekao je Kristijan.

Golubović je otkrio da slabije spava zbog prinove.

- Ja pravo da ti kažem sam rob nespavanja i kada ne mogu zbog njih da spavam, nekako sebe nateram da znam da je najviša obaveza i da treba da budem budan. Ja u životu nisam spavao zbog svojih trauma i mnogo čega drugog i svi su mi govorili: "Da spavaš, bre, čoveče", međutim, sada se desilo da tek sada ne spavam u životu. Kristina je malo škakljiva što se tiče nespavanja, hvala Bogu da me prati sada, u početku je bila spavalica, nije mogla da se navikne i sada deli sa mnom te slatke muke - istakao je bivši zadrugar.

Bivši zadrugrar je otkrio kako su on i Kristina došli na ideju da drugom sinu daju ime Kiril.

- Samim tim što sam ja Kristijan Aleksandar i svi se čudili odakle mi dva imena i kako se ja usred Srbije zovem Kristijan i izmišljali da je to katoličko, da to nije ovako ili onako, celog života sam želeo da moja deca imaju drugačija imena od druge dece, da ne bude stereotipa, nikada nisam bio stereotipan. Birali smo uvek imena koja su posebna. Kirilo i Metodije su osnivači ćirilice, pravoslavnog pisma, a Kiril je onako skraćeno od Kirilo, više je onako rusko, grčko, a opet vizantijsko i pravoslavno - zaključio je Golubović.

Izvor: Pink.rs
Foto: kristijan.krile_official/Instagram

Pogledajte još