UŽIVAM U SVAKOJ SEKUNDI: Marija Šerifović iskreno o majčinstvu i odrastanju sina

Marija Šerifović je u decembru prošle godine postala majka, kada je na svet došao njen sin Mario.

Pevačica izbegava da priča o njemu previše, ali je sada za hrvatske medije otkrila neke detalje o svom nasledniku.

Marija je najpre istakla da je jako izazovno spojiti majčinstvo i karijeru.

- Jako je izazovno! Koliko god sam bila spremna za novi život i na drugačije prioritete, uz veliku ljubav koju mi je Mario doneo mnogo je i ličnih izazova. Ali, ne žalim se, uživam u svakoj sekundi.

Šerifovićeva je otkrila i da li se ponekad zapita kako će Mario reagovati kada shvati da odrasta u drugačijim porodičnim okolnostima u odnosu na tradicionalna poimanja.

- Kada za to dođe vreme, daću sve od sebe kako bih ga pripremila na sve okolnosti. Mislim da je za svako dete najvažnije da odrasta u okruženju punom ljubavi.

Na pitanje da li je danas teško biti samohrana majka i kako reaguje na razne majčinske savete i predloge nepoznatih osoba na društvenim mrežama, Marija je imala spreman odgovor.

- Puno mi znače pozitivni i iskreni komentari koje dobijam od svojih pratilaca. Moram priznati, bilo je i praktičnih saveta koje sam primenila. Oduvek sam imala vrlo blizak kontakt sa svojom publikom, pa je tako i sada.

Marija je na kraju priznala da je ispunila svoj najveći neostvareni san, a da je to upravo njen sin, koga je dobila uz pomoć surogat-majke.

- Moj najveći san se ostvario i zove se Mario. Od sada moj sin i ja maštamo zajedno.

Izvor: Kurir.rs/Story.hr
Foto: serifovic/Instagram

Pogledajte još