NISMO JEDNO ZA DRUGO: Marko Janjušević Janjuš progovorio o raskidu sa Aneli Ahmić (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević postavio je prvo pitanje Marku Janjuševiću Janjušu.

- Zašto se nerviraš oko odnosa Aneli i Alibabe (Asmina Durdžića)? To je bilo pre vas, a tebe njegova izjava svaki put iznervira - glasilo je pitanje.

- Nije to mene poremetilo. Naša svađa se desila ozbiljija i pre njegovih izjava. Nije mi lako, nisam ravnodušan na sve to. Nije mene on poremetio, nego ona. Iskreno bih rekao da je on moj problem. Nije mi lako kad se priča o tome - kazao je Janjuš.

- Mislim da su gledaoci dobro primetili. Njega svašta poremeti - kazala je Aneli.

- Ne. Lično ti si sve ovo napravila i nepoverenje koje sam stekao nakon što si me slagala. Neke stvari mi nisu jasne. Nismo jedno za drugo - kazao je Janjušević.

- Eto... - dodala je Aneli.

- Što ti njemu ne kažeš koliko ga voliš, kao što govoriš cimerima ovde? - upitao je voditelj.

- Bojim se, Milane. Ne znam da li će da pobegne kad krenem s njim da pričam - rekla je Ahmićeva.

- Mi smo završili i to je to. Neću jedne sekunde da trpim njeno ponašanje - kazao je Marko.

- Ja ću da se posvetim treniranju i zanimam se nekim drugim stvarima. Ako je mene Janjuš već toliko voleo, a toliko ga je promenio samo moj poziv sa sestrom, onda ću i ja tako da se ponašam, kao i on - kazala je Aneli.

- Lažu oboje sad. Nema ništa od ovoga što pričaju. Oni će se uskoro pomiriti, samo smatram da se Aneli pribojava da mu priđe. Aneli se sad ponaša kao da ima petnaest godina. Ona se ne trudi da dokaže Janjušu da ga voli, nego se povlači u sebe, misli da su svi protiv nje i stvara sebi ogroman teret. Sumnjam da Janjuša može da poremeti šta priča Alibaba (Asmin) - kazao je Lepi Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još