SMEŠNI SU MI, NJIHOV ODNOS JE BOLESTAN: Stanislav Krofak žestoko opleo po vezi bivše devojke Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša (VIDEO)

Tokom emisije "Elita - Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa učesnikom "Elite" Stanislavom Krofakom o njegovom odnosu sa bivšom devojkom Mionom Jovanović i njenim novim izabranikom Nenadom Aleksićem Ša.

- Tebi je sve ravno, a kod Mione i Ša je stalno neka bura. Kako gledaš na to? - upitao je voditelj.

- Ne gledam ih. Sve što vidim je u porlazu, ali dolaze od učesnika do mene neke stvari. Mionino i moje vreme je prošlo, nemam ja šta da tražim tu. Što se tiče njih, smešni su, to za mene nije normalan odnos. On nema poverenje u nju, a ona se ponaša kao da je njegova igračka. To je za mene sve završena priča, ali mi je sve smešno - rekao je Stanislav.

- Kako gledaš ti na vašu vezu? - upitao je Tanasijević.

- Imala je sve pored mene. Ja joj nisam ograničavao neke stvari kao Ša. On upravlja njome - kazao je Krofak.

- Ša kaže da si ti nju sputavao - kazao je voditelj.

- Ne. Kad je ona sa mnom počela da živi, ja sam joj rekao šta bi meni zasmetalo. Ja joj nisam nikad branio da gleda gde hoće i govori šta hoće. Miona sad i da hoće da pričamo, nikada ne bih pričao sa njom. Ko je Ša da njoj brani da priča sa mnom? Mi smo skoro dve godine bili zajedno, a osam meseci smo zajedno živeli, nije to malo. Da sam na njenom mestu, ja bih bar iskoristio momenat iz poštovanja da dođem, kažem da sam se zaljubio, i da život ide dalje - rekao je Stanislav.

- Da li smatraš da Miona time što ne želi da bude intimna sa Ša, ostavlja postora da joj ti oprostiš? - upitao je voditelj.

- Ne. Kako ja da pređem preko toga što jedna devojka daje da jedan Ša odlučuje o tome šta će ona raditi? Ona nema svoje ja. Miona zna šta misle o njenoj vezi misle roditelji, prijatelji i ja, a onda se pravi luda da to ne vidi - kazao je Krofak.

- Misliš li da se ona kaje zbog svega? - upitao je voditelj.

- Mislim da joj je ego poremetilo to kad sam rekao da ona mene više ne zanima. Ja bih joj i sam rekao da je sama sebi skočila u stomak. Pre nego što je došla sam joj rekao da može da se proslavi ovde ili da se izblamira. Ona je sebe nakon mojih reči dovela u ovakvu situaciju - rekao je Stanislav.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još