POSLE SVAĐE SE VOLIMO JOŠ VIŠE: Aneli Ahmić progovorila o pomirenju sa Markom Janjuševićem Janjušem (VIDEO)

Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima održana emisija "Elita - Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević dao je reč Aneli Ahmić koja je progovorila o pomirenju sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Janjuš je stalno dolazio u sobu, pa je dolazio da podelimo imovinu, pa smo uveče pričali i ja sam rekla što ne doneseš novac da podelimo, krenula je zafrkancija i šta ćeš. Zaklela sam, bilo je u afektu, žao mi je zbog toga. Sigurno nisam ni prva ni poslednja, grizla me je savest. Znala sam da ćemo se pomiriti, ali nisam bila sigurna da ćemo toliko brzo - rekla je Aneli.

- Ko je kriv u ovoj svađi - pitao je Milan.

- Oboje smo krivi, ne smatram da sam samo ja - rekla je Ahmićeva.

- Ništa mi nije čudno, zaklinju se svi živi, nije dobro što se zaklela, niko ne treba da se kune. Je l' ima neko neki problem, šta ste vi ovde neki mangupi, pogrešila je, ja sam se zakleo milion puta, svi su, šta je sad - rekao je Janjuš.

- Mučno mi je da slušam ovo, reći ću kad dobijem reč - rekao je Ivan Marinković.

- Što se ubacuješ, i meni je mučno mnogo toga, je l' neko divan pa može da joj kaže ovde nešto? Pogrešila jeste, ali svi se zaklinju u afektu. Ti nisi sjajna, ali pustiš mene, pa ih ja postavim na mesto - rekao je Janjušević.

- U afektu sam rekla, ali sam iskoristila najgoru kletvu, bila sam besna, izludela sam - rekla je Aneli.

- Rekla si da nikoga nisi volela kao Janjuša - rekao je Milan.

- Definitivno, volimo se posle svađe još više, nisam se povezala ni sa kim kao sa njim - rekla je Aneli.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još