SRAMOTA ME JE SA KIM SAM ŽIVEO: Stanislav Krofak žestoko opleo po bivšoj devojci Mioni Jovanović (VIDEO)

Tokom emisije "Elita - Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Stanislavom Krofakom u Šiša baru. Stanislav je otkrio sve o najintrigantnijim temama i dešavanjima iz Bele kuće i progovorio o svojoj bivšoj devojci Mioni Jovanović, koja ga je ostavila zbog Nenada Aleksića Ša.

- Stanislave, kako se osećaš, rođendanska nedelja iza tebe, je l' su te iznenadile tvoje i Mionine slike? - pitao je voditelj.

- Super sve, dobio sam puno čestitki i poklona, baš su se svi potrudili. To me je iznenadilo, ljudi vide to drugačije napolju i voleli bi da se pomirimo, ali ništa od toga. Njih dvoje nisu došli, ja sam rekao da su svi dobrodošli i još sam razmišljao šta ću sa slikama pa sam rekao Mići da ih nosi. Ja sam o Ša već sve rekao, meni to nije normalan način ponašanja, meni je glupo to komentarišem. Meni je smešno sve, ja se uvek smejem. Ja ne uvijam ništa, uvek sve kažem u glavu. On tako ima neke svoje izjave glupe i meni je to smešno sve - rekao je Krofak.

- Kako komentarišeš što je on sa svojom bivšom pričao, a nije za tvoj i Mionin razgovor? - pitao je voditelj.

- To je njegov obraz, meni je šokantno da ja tražim odobrenje od partnera da nešto mogu da uradim, sa moje strane ja sam već rekao, ona mene ne zanima, smešna mi je. Njegova glavna briga je ona, ja nemam ništa sa tim. Ja ne znam da li ja nju zanimam, ali mislim da ne. Mene da izda neki radnik, on više nikad neće raditi kod mene, ja ne menjam mišljenja tako lako. Ona je prevarila mene sa njim i sad joj je glupo da priča da je sa mnom bilo dobro jer znamo kakav je on i da ljubomoriše. Ona nema ništa o meni da kaže, ja ne bih ulazio ovde da nisam čist, neka kažu šta žele. Primetio sam da želi da priča sa mnom, ali nema potrebe za tim sad, trebalo je odmah to da kaže, a ne da čekam njegovo odobrenje, ko je on bre?! Meni je sramota sa kim sam živeo, nema svoj stav stalno je pod tuđim uticajem, sad da je upoznam ne bih nikad bio sa njom - rekao je Stanislav.

- Šta očekuješ od njenih roditelja? - pitao je Tanasijević.

- Oni su razočarani skroz, to se vidi, roditeljima je to haos i neće to tako lako proći - rekao je Stanislav.

- Upleten si u odnos Aneli i Janjuša? - pitao je voditelj.

- Nisam očekivao da će se to tako protumačiti, ja nju ne gledam, jer je zauzeta - rekao je Krofak.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još