DA SAM ŽELEO, MOGAO SAM DA JE VRATIM: Nenad Aleksić Ša i Stanislav Krofak u žestokoj raspravi zbog Mione Jovanović (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima učesnici "Elite" Nenad Aleksić Ša i Stanislav Krofak konačno su bacili sve karte na sto i rekli jedan drugome sve što su do sada skrivali.

- Mene je njega blam, on nju ne može da vrati - rekao je Ša.

- Da sam ušao sa drugačijim stavom, mogao sam da je vratim - rekao je Stanislav i dodao:

- Ovo je budalaština, što on priča.

- Ne bi ušao čovek da je ne voli ovde, to je jasno da ima emocije prema njemu - rekao je Aleksić.

- Ja sam došao ovde da se odmorim ovde malo, šta ja treba da stavim ruku na oči dok prolazim pored vas, ne razumem, nije mi jasno - rekao je Krofak.

- Pa, on nas stalno gleda, ti si komentator izgleda, mene je sramota što moram da te komentarišem, da ja uđem i da moja devojka ima novog dečka ja ne bih pratio šta ona radi - rekao je Ša.

- Ma, ko se bavi vama, je l' si ti lud? Ne primećujem vas, ja moram da komentarišem kad me voditelj pita -rekao je Stanislav.

- Šta ti imaš da pričaš sa njom, priča kako ga ne zanima, a hoće da priča sa njom, mene je sramota što moram da komentarišem tu vezu, ti si sam ušao ovde i hteo si da napraviš reakciju - rekao je Aleksić.

- Meni je budalaština to što moji rade i što se oglašavju, ne znam zbog čega i dalje podržavaju Stanislava kad on više nije bitan, meni je jezivo to što pričaju sa njim - rekla je Miona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još