SUDAR TITANA: Nenad Aleksić Ša i Stanislav Krofak pokušali da reše probleme, ali ubrzo ušli u još veći sukob (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima učesnici "Elite" Nenad Aleksić Ša i Stanislav Krofak ušli su u žestok sukob.

- Ša smatra da si ti došao ovde bi sebi napumpao ego - rekla je voditeljka Ivana Šopić.

- Ja sam sve rekao što sam mislio. Ne želim više da se ponavljam, 20 puta ponavljam. Ja pričam od prvog dana jednu priču i neću promeniti svoje mišljenje - rekao je Stanislav.

- Da li misliš da zbog tvoje i Majine veze treba da budu zahvalni jer imaju mir - upitala je voditeljka.

- Ja sam rekao da sam ja ovde ušao da mi se Ša izvini. Miona je pre dve nedelje shvatila da je među nama kraj na debati kada sam joj rekao neke stvari, do tad je vrdala - rekao je Krofak.

- Šta bi se desilo da se nisam izvinio? - upitao je Ša.

- Neko bi bio diskvalifikovan - rekao je Stanislav.

- Ma druže to su tvoje priče, ja sam mogao s tobom da istaktiziram. Ti si mogao da me zoveš napolju upalimo lajv na mom Instagramu jer je mnogo propraćeniji... On meni ne deluje kao neko ko je priglup, pa da ne zna šta izgovara - rekao je Aleksić.

- Ša, da li si se izvinio da bi kupio mir? - upitala je voditeljka.

- Ne, ja sam mogao s njim da se igram psihički. Mogao sam da ga diskvalifikujem za pet minuta - rekao je Nenad.

- On priča neke stvari, kaže da bi on napravio bolju prosidbu. On ne može ni u Areni Beograd da nastupa, a kamoli u Areni Zagreb - rekao je Stanislav.

- Pa ne možeš ti mene da sputaš, ja ću tebi da objasnim neke stvari. Ja sam muzičar - rekao je Ša.

- Ti si bivši muzičar i sadašnji rijaliti igrač, ti nisi muzičar. Neko ko je ozbiljan muzičar neće doći ovde i biti pet godina - rekao je Krofak.

- Što se tiče moje karijere, ne možemo da poredimo moju i njegovu. Mene je sramota da se poredimo on i ja, moja karijera traje 27 godina. Ti si ušao na kontu nas - rekao je Nenad.

Nešto kasnije, Stanislav i Ša nastavili su svoju raspravu oko toga koji od njih dvojice je uspešniji.

- Ivana, u mom sportu ima sedam hiljada boraca, svakom je cilj da se bori u areni u kojoj sam se ja borio - kazao je Stanislav.

- Ja imam brojne snimljenje pesme i nastupe. Nastupao sam s našim najvećim imenima. Džej, Sinan, Šaban... Moje ime je bilo pored imena naših pevačkih zvezda. Nemam nameru da se Stanislavu dokazujem ko sam u svom poslu. Od svoje sedamnaeste godine pevam, kada nisam imao šta da jedem, a došao sam do velike slave - dodao je Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još