ŽURKA U BEČU: Dragana Mirković upriličila slavlje povodom 22. rođendana ćerke Manuele (FOTO)

Folk zvezda Dragana Mirković tokom vikenda upriličila je veliko slavlje povodom 22. rođendana ćerke Manuele, koju je rodila tokom braka sa biznismenom Tonijem Bijelićem.

Ponosna majka u svom dvorcu Ebenfut, u blizini Beča, okupila je rođake i prijatelje i organizovala proslavu za pamćenje.

Pedesetšestogodišnja pevačica na svom nalogu na društvnoj mreži Instagram objavila je fotografiju sa slavljenicom i sinom Markom i svojoj naslednici uputila dirljive reči.

- Manuela, srećan ti rođendan, sunce moje! Volimo te najviše na svetu - napisala je Dragana pokraj lepe porodične fotografije.

Foto: dragana_mirkovic/Instagram

Takođe, pevačica je odlučila da svojim pratiocima otkrije delić atmosfere koja je vladala tokom kućne proslave važnog datuma. Naime, ona im je pokazala savršeno dekorisan sto za kojim su se okupile Manueline zvanice i rođendansku tortu u obliku srca.

Podsetimo, Mirkovićeva je u martu ove godine saopštila de se razvodi od supruga Tonija, što je bilo veliko iznenađenje za njene fanove, ali i javnost u Srbiji, budući da su 24 godine bili u braku, koji je sve do tada smatran skladnim.

Foto: dragana_mirkovic/Instagram
Foto: dragana_mirkovic/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: dragana_mirkovic/Instagram

Pogledajte još