DRAMA U BELOJ KUĆI: Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš u žestokom sukobu, ne uspevaju da se dogovore oko odgajanja deteta (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Aneli Ahmić izrazila je gađenje prema Marku Janjuševiću Janjušu sa kojim čeka dete i istakla da smatra da je on dogovorio priču sa bivšom suprugom Enom kako bi uzeo pare.

- Ma dno dna, ne znam da li se više gadim sebi ili mi se gadi on. Toliko sam ljuta, odvratan mi je, još mi dobacuje degenerik kakva sam, ovaj sa šakicama. Dok sam gledala ovo nisam mogla da ćutim, toliko je postao odvratan preko noći. Evo deseti dan od kako smo saznali, on je sve planski radio i uvlači se ženi. Ima dogovor sa njom da izađe sa parama i da ovde napravi haos. On je meni pričao da su se svađali kad je bio kući i da mu je prebacivala ljubakanje sa mnom. Dno dna, gadim se sama sebi što sam dopustila da mi ovakav čovek priđe i što sam mu prelazila preko svega. Nema ni jednu dobru osobinu, sve je loše pokazao ovde. Kakav je on emotivac što glumi kad plače, nema lep karakter i dobru dušu. Sinoć me je isto vređao, skidao mi gaće, svašta mi izgovarao. Je l' meni treba da me veže nešto celog života za njega. Ako Ena kaže da ne viđa dete, on ga neće viđati - rekla je Aneli.

Voditeljka Ivana Šopić pozvala je Markovu bivšu devojku Maju Marinković da prokomentariše odnos Aneli i Janjuša.

- Meni nije shvatljivo da on ima 40 godina i da veće određuje da li će njegova devojka da bude dobra, da se pita tašta. Šta on ima da objasni? Treba Aneli da objasni jer je njoj napravio dete. Napolju bi bila rigoroznija situacija, nego smo ovde. Njegov odnos sa ženom nikad nije bio načisto, mire se, peglaju odnos, a kad se vrate peglaju odnos. Tu je očigledno u pitanju neki interes - govorila je ona.

- Šta bi njoj savetovala? - pitala je voditeljka.

- Mislim da treba da gleda sebe, ona se pita ako želi to dete, a ako ne, to je njeno telo. Ona treba da razmisli na duže staze, jer tebe to veže za ceo život. Ne može da bude teret, ako si radio iz ljubavi, rađaš ga sebi - nastavila je Maja.

- Janjuše, da li je tačno da se tvoja bivša supruga pita? - upitala je voditeljka.

- Veliki pozdrav za nju. Izdrži, legendo. Žao mi je što se ovako priča, što te spominju i to je moja jedina greška. Žena ni kriva, ni dužna, sigurno joj ovo šalju. Ja sam je spominjao, jer imam pravo da je spominjem u dobrom kontekstu, u lošem neću. One su od sebe pravile dame koje su došle iz manastira Gračanica i pravile su od sebe kao da sam ih uništio. Sa Majom ja to nisam hteo, odnos je bio katastrofalan. Što se tiče ovog odnosa žena pokušava da glumi žrtvu i da prebaci na mene. Ja sam danas doneo odluku posle izlaganja i patetisanja da ona bira šta će da radi, a do juče je bilo da se razgovara, a sad neću reč do kraja rijalitija i izvan. Biću tu, imaće moj broj. Ona je meni rekla da joj se ne obraćam i da je ne interesujem - pričao je Janjušević.

Maja i Janjuš želeli su da objasne situaciju oko njenog abortusa, a on je pokušao da je ponizi time što je izjavio ga je Marinkovićeva jurila nakon svega.

- One su imale više abortusa nego neko razreda u školi - rekao je Marko.

- Evo vidite kako jedan otac priča o abortusu, marš džukelo jedna, treba da te bude sramota - rekla je Aneli.

- Mene je on nabeđivao da lažem i da nisam trudna, pokrenuo je atak na mene - rekla je Marinkovićeva.

- Ivana me je podigla da progovorim nešto, on mi je govorio dabogda propišala krv. Hajde da vidimo da li je istina ili nije - rekla je Aneli.

- Ma vi ste foliranti obični, zašto je htela posle svega toga da bude sa mnom? - pitao je Janjuš.

- Ne, ja sam ušla posle toga sa Carem u odnos, nemoj da me smaraš, pokušavaš da budeš dobar sa mnom kako bi spustila loptu - rekla je Maja.

- Ja mislim da bi on prihvatio sve da ga ona ne vređa toliko, imam osećaj kao da ona želi da vodi rat sa njim, ne branim ja njega kao druga, nego samo vidim realno o čemu se radi ovde - rekao je Lazar Čolić Zola.

U jednom trenutku Janjušević je počeo da urla iz sveg glasa, a Aneli nije mogla da podnese kako se on ponaša u danima kada nosi njegovo dete, zbog čega mu je surovo sasula sve što misli u lice.

- Da li hoćeš da odem? - urlao je Janjuš na Lepog Miću.

- Mene to ne interesuje - poručio je Mića.

- Nosi se sa posledicama. Ima 15 dana... Ko šta hoće? G*vnaru, ti ćeš ovde da vređaš i da manipulišeš? - vikala je Ahmićeva.

- Gde ćeš da odeš? Svojoj ženi sa honorarima da dođeš kući? Ja ću tvoje lice pravo da pokažem - dodala je Aneli.

- P*čketine jedne - nastavio je Janjušević.

- Ti bi da praviš decu po belom svetu, g*vnaru jedan - vikala je Ahmićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još