LJUBAV JE IZVAĐENA IZ MENE NA OPERACIONOM STOLU: Aneli Ahmić tvrdi da se nikada neće pomiriti sa Markom Janjuševićem Janjušem (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje za Aneli Ahmić.

- Da li će Janjuš sad da pokuša da se pomiri sa tobom da bi sve bilo "tra-la-la"? - glasilo je pitanje.

- Kad je rekao da sam mu životna greška zašto je nakon što sam abortirala došao? Ja sam prekinula trudnoću u petak, prišao mi je pre tri dana, kako sam onda greška? Kako sam najgora osoba? On sad ćuti, pa će da skače za tri dana, jer ne zna šta mu više prolazi. Njemu kad bi bilo stvarno loše, ja mu neću verovati. On bi se pomirio sad sa mnom, ja sam u to sigurna, ali ne iz ljubavi jer je nije imao, on je imao samo strast sa mnom kad legne da spava. Ja sam njemu bila stastveno zadovoljstvo, verovatno i zaljubljenost, ali to je daleko od ljubavi. On ljubav oseća prema svojoj ženi, kad ju je branio. On bi se pomirio da bi dokazao ljudima da sam loša, da bi me ponizio i obrukao. Nemam potrebu da se pomirim i pričam sa njim, zgazio me je kao ženu i povredio kad sam bila trudna - pričala je Aneli.

- Tvoja sestra je sad uverena da si shvatila kakav je on - dodala je voditeljka.

- Ona me najbolje zna, ja nisam neko ko se vraća u odnose. Ovo je 100% ono što ja osećam, ugasio je sve u meni. Ljubav je izvađena iz mene, bila sam na operacionom stolu - dodala je Ahmićeva.

- Ne pada mi na pamet da bilo šta dodam. Samo bih da vidim dve osobe koje veruju u sve što ona priča. Nikad u životu više ne bih bio sa njom, mogu da pričaju šta god hoće. Ona je profesionalac - poručio je Marko Janjušević Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još