PREKINULA SPEKULACIJE: Tamara Đurić progovorila o navodnom nasilju koje je doživela

Juče je u medijima kao bomba odjeknula vest da je starletu Tamaru Đurić pretukao bivši dečko, te da ga je ona prijavila policiji, a potom povukla tužbu.

Učesnica "Farme 6" rešila je da stavi tačku na priče koje kruže, te je za "Kurir" ispričala šta se dogodilo.

- Ovo je otišlo predaleko i da se ne bi pojavljivale dezinformacije, želim da stavim tačku na ovu priču. Devojka tog čoveka koji je uleteo u moj stan je prethodne noći bila kod mene na proslavi sa još nekoliko prijatelja. Da li je to motiv s obzirom na to da me taj momak danima zove i piše insistirajući da se vidimo i popijemo kafu. To sam svaki put dobila. Ne znam šta je od te dve stvari motiv. Žena koja mi pomaže oko kućnih poslova je rano došla i nije zaključala vrata. Čula sam galamu i on je uleteo u moju sobu u kojoj sam spavala. Pričao je neodređene stvari. Potom je udario rukom u zid i počeo da krvari. Pokušala sam da mu pomognem i da ga sprečim da se povredi još više, ali on me je odgurnuo i nastavio da šutira nameštaj. U tom trenutku sam uzela telefon i pozvala policiju. On me je zagrlio i rekao nešto neodređeno i sa slomljenom rukom izašao napolje. Policija je došla brzo nakon poziva, ali on već nije bio u zgradi. Ne dešava se prvi put da neko ovako upada u zgradu, iako imamo obezbeđenje za koje ne znam šta je u tom trenutku radilo, jer su ga pustili da uđe. Dečko je bio u takvom stanju da ne zna šta radi, pa sam bila prinuđena da iz tog razloga pozovem policiju. Srećom, dete je dan pre otišlo sa bakom i dekom na planinu - ispričala je starleta.

Kako mediji saznaju, muškarac koji je nasrnuo na Tamaru, već je poznat policiji. Nedavno je pretučen u jednom lokalu u naselju Beograd na vodi.

Izvor: Kurir.rs
Foto: tamarastar89/Instagram

Pogledajte još