Dino Merlin na Bukulji?

- S obzirom na to da će Merlin nastupati u srpskoj prestonici čak tri večeri, 25, 26. i 27. novembra, biće mu potrebni komfor, mir i odmor između koncerata, pa je Vesna zaključila da bi mu sigurno najprijatnije i najudobnije bilo upravo na Bukulji. Poznato je da ona poseduje mnoge nekretnine u Beogradu i van njega, ali da najviše vremena provodi baš na ranču kod Aranđelovca, jer tamo ima preko potrebni mir. Daleko od gužve i buke, ona i Dino će moći da se odmaraju i skupljaju snagu za nastupe - piše "Alo".

Dino izgleda da ne voli previše hotele, tako da bi mogao da boravi kod koleginice.

- Dino je, naravno, upoznat s tim da u Srbiji ima ljudi koji nisu nimalo oduševljeni njegovim dolaskom, ali ga je Vesna uverila da će na njenom ranču biti daleko od bilo čijeg uznemiravanja, što je njemu upravo i potrebno. Naravno, za koncerte će biti angažovano obezbeđenje - kaže sagovornik "Alo".

Popularna pevačica nije potvrdila, ali ni demantovala naše saznaje.

Vesna Zmijanac i Dino Merlin su snimili krajem osamdesetih megahit "Kad zamirišu jorgovani". Pre nekoliko godina, snimili su još jedan duet, "Klupko", ali on nije dostigao popularnost prvenca.

Pogledajte još