PEVAČICA ZAVRŠILA U SUZAMA: Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša u najžešćem sukobu do sada (VIDEO)

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša ušli su u nikad žešću svađu zbog stalnih razmirica i zameranja koje postoje u njihovom odnosu. Miona je kroz suze otkrila da joj smeta što je Ša smatra nekom nemoralnom devojkom iako je ona više puta dokazala da ga voli.

- Molio sam te da budeš normalna za hotel da bih saznao da si ručala sa njim i da si ga nudila piletinom. Dva dana si uživala tamo sa njim - rekao je Ša.

- Ja sam prelazila i preko porodice i svega i ti da mi govoriš da se ja muvam sa njim. Ti si odvratan - rekla je Miona.

- Voditelj samo govori za tebe da si sumnjiva, njega niko ne uzima u obzir. Stalno mi daju dokaze da si radila nešto sa njim i danas priča čovek kako si se ponašala, smeju mi se i podje*avaju me. Sedim i dalje i pitam te šta da očekujem - rekao je Nenad.

- Ja nisam ovde neka ku*ava da budem sa tobom sedam meseci i da se na kraju muvam sa bivšim, majmune jedan bre! I ti meni sad pretiš ovde - rekla je Jovanovićeva.

- Da rekao sam da ću da odem u pi*ku materinu i da vas ostavim ovde da nastavite ovde sami - rekao je reper.

- Pričaj šta ko radi tebi, govno jedno, 'ajde, smeće, pričaj, šta mi radimo u dogovoru - rekla je pevačica.

- Je l' sam ja dala gledaocima materijal ili ti? Pitao sam te pet puta šta je potreba - rekao je Ša.

- Evo, idi odmah ako misliš da si popi*an, ali ja njega ne volim i to je to - rekla je Miona.

Miona i Ša nastavili su da se žestoko prepucavaju u vešeraju, zbog njenog "medenog meseca" i razgovora u hotelu sa bivšim momkom Stanislavom Krofakom. Jovanovićeva je ronila suze, a reper je pokušavao da je uveri da će joj verovati šta god da bude pušteno od video-snimaka.

- Ja njega mogu da nađem gde god ja hoću, kad ja hoću - rekla je Miona.

- Daješ sebi za pravo. Drug moj, Maki, je rekao da neće da se druži sa mnom i sa Majom jer smo ispali debili. On je hiperinteligentan. Izbedačio sam se, neću njega da izgubim. On je meni pomogao kao niko. Ja i dalje radim šta ja hoću, a ne šta mi drugi kažu - govorio je Ša.

- Šta ti radiš? Govoriš mi da mi ne veruješ 1%. Šta ima da objašnjavaš nekoliko dana pred kraj - rekla je Jovanovićeva.

- Kao što sam obećao da neću da te uvredim, dao sam reč... Evo pogledaj me, kako god da bude, verujem ti. Šta god da vidim na klipu, verujem ti. Ti kao da si se osilila da me vređaš otkako sam se zakleo - rekao je reper.

- Nemoj ni za šta da se kuneš, možeš da mi pričaš do prekosutra. Napravim sr*nje, za vezu, us*rem se ovde i imam seks na televiziji, idem protiv mojih, a ti mi kažeš da mi ne veruješ ništa. Ne veruješ mi za najbanalnije stvari - rekla je Miona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još