ZAUZEO 29. MESTO: Luka Majčica izbačen iz "Elite" (VIDEO)

Sinoć su u "Eliti" počela finalna izbacivanja, a veliko superfinale održaće se u subotu, 13. jula.

Voditelj Milan Milošević ukućanima je saopštio da je takmičenje zauvek završeno za Luku Majčicu i da je on zauzeo 29. mesto.

- Napravljen je prvi finalni presek i jedno od vas 29 će završiti učešće u rijalitiju. Da vidimo ko je najugroženiji, da li ima neko ko želi da ide kući - pitao je Milan, pa podigao Milicu Veličković:

- Milice, ti si ugrožena ovog trenutka, je l' si očekivala da postoji šansa da ne uđeš u superfinale? -pitao je Milan.

- Nisam nešto raspoložena od jutros, kao da sam nešto predosetila, imam osobe koje me čekaju kod kuće, tako da nije smak sveta - rekla je Milica.

- Ona će ići kući, ipak je deset meseci razdvojena od majke, volela bi da ode na more sa njom. a moje je da ostanem kod kuće i da završim taj sprat kako sam i započeo - rekao je Borislav Terzić Terza.

- Ugrožena je još jedna osoba, to je Luka Majčica - rekao je voditelj.

- Očekivano, deset meseci ovde, bio je lep provod i stvarno sam zadovoljan što sam ovako dugo ovde - rekao je Majčica.

- Nisu samo njih dvoje ugroženi, još neko će ustati, a to je Teodora Delić - dodao je Milan.

- Neko od njih zauvek napušta Belu kuću, a to nije Milica Veličković. Pred samo superfinale, "Elitu" napušta Luka Majčica - otkrio je Milan.

Voditeljka Dušica Jakovljević sedela je u studiju televizije "Pink" sa bivšim učesnicima "Elite", Nikolom Lakićem, Vanjom Živić, Darjanom Radomirovićem i Snežom Kušadasi, a njima se pridružio i Luka Majčica koji je zauzeo 29. mesto u "Eliti".

- Gde je bila ova energija? - pitala je Dušica.

- Nisam se snašao. Deset meseci je za mene uspeh. Ja sve razumem, Darjana razumem sve, jer je sa Miljanom bio u vezi radi opstanka. Čuo sam da spominje kako ja nisam imao za hleb, a to su glupe priče - govorio je Majčica.

- Čuo sam da se Anastasia oglasila na Instagramu i da te je pohvalila. Stvarno ste bili slatki, a ona kao princeza - govorila je Vanja.

- Baš mi se svidela devojka, voleo bih da je vidim ponovo - priznao je Luka.

Bivši učesnici "Elite" potom su prišli Luki i čestitali mu što je dobio dete, pošto on nije znao da je postao otac po drugi put.

- Nisam mogao da saznam informaciju. Ja sam rekao mojima da se ne oglašavaju - dodao je Luka.

- Možda ni druga strana nije htela da se oglašava. Luku su dosta omalovažavali i vređali njegovi najbliži drugari - rekao je Nikola Lakić.

- Kakva je situacija? Kako je Ivan Marinković? - pitala je Dušica.

- On je jako žalostan. On bi njoj sigurno oprostio ovu situaciju, pričao sam sa Jelenom... Ona je pogrešila i nema šta da se priča. Pitao sam da li bi se pomirila, a ona je rekla da bi, ako se ne bi loše ponašao prema njoj i iznosio neke stvari. Ima ona to u sebi da hoće da švaleriše - govorio je Luka.

- Pola komplimenata koje je udelila Urošu, udelila je i meni. Rekla je da sam kao odvaljen od stene, da sam prirodno jak i da sam kao oni iz teretane sa kojima vežba. Zato sam i rekao da se nije zaljubila u Uroša, nego je bacala koske - dodao je Darjan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još